Kita Bakal Sukses!

kita bakal sukses bebarengan
kita bakal sukses bebarengan

Presiden Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) Ekrem Imamoglu ujar, "Kita bakal sukses bebarengan." Dheweke ngajak warga Istanbul, utamane warga emas, tetep ing omah. Direktorat Umum IETT uga nulis ukara présidhèn ing tata cara bis-bis: Kita bakal Sukses!


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanbul Perbandaran Metropolitan (İBB), pindhah menyang gedung pusat ing Saraçhane kanggo nerusake pakaryan sawise acara sing ditindakake ing Üsküdar nalika awan. Sawise ketemu karo staf dheweke, cara telekomunikasi, İmamoğlu teka sadurunge kamera. İmamoğlu menehi pesen penting marang masarakat Istanbul ing siaran langsung saka akun media sosial lan TV İBB. "Dina iki, aku menyang Üsküdar tanpa menehi kabar sapa-sapa kanggo ndeleng investasi sing penting banget kanggo İSKİ kanggo Üsküdar ing situs iki. Sanajan dalan-dalan kasebut luwih asor tinimbang sadurunge, isih ana wong liya. Iki pancen salah. Aja nglakoni iki. Lungguh ing dhingklikmu. Bukak jendhela, ventilasi omah. Kita sijine saben ancaman gedhe kanggo metu, utamane kanthi konsentrasi akeh wilayah. Utamane kanca-kanca warga saya umur 60 taun lan luwih; rungokna tembung kita. "

"ANAK, Aku preduli sampeyan bosen ing omah"

"Uga anak-anak sing dikasihi; Aku kira sampeyan bosen ing omah. Mesthi wae, sampeyan duwe hak kanggo main game, nanging aja nganti nglalekake pelajaran kita. Ayo maca akeh buku. Ayo ora ngisin nenek lan nenek sedina. Iki penting banget kanggo sampeyan lan kesehatan. Kita pengin sampeyan ora bakal nesu saiki. Kita mangsuli, 'Kita bakal sukses bebarengan.' Kanggo sukses bebarengan; kita kudu kerja bareng, kita kudu usaha bareng-bareng. Ya; Kanca-kancaku, sing wis tuwa wis ora bakal bosen ing omah. Nanging apa sing kedadeyan, aja kita ganggu nganti saiki, ayo ngati-ati kanthi maksimal. Saiki kowe padha omah. Aku tresna sampeyan kabeh. Gusti mberkahi kita kabeh. Aku ngambung tangan, pinituwa. Salam lan katresnan kanggo sampeyan kabeh. Aku pesen sing ditampa kanggo para pemuda. Wong lanang, aku ngambung sampeyan kabeh. Muga-muga sampeyan kabeh sehat. Kita bakal sukses bebarengan. "

Direktorat Umum IETT, sing tumindak sawise pesen saka Presiden İBB Erkem İmamoğlu "kita bakal sukses bebarengan", nerbitaké pesen "Kita Bakal Sukses!" Ing trobosan bus ing armada. Aplikasi bakal ditambahi ing Public Public Bus liwat wektu.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar