Sistem Penyaman Udhara Bakal Ditutup ing EGO Bus, Metro lan ANKARAY

bus ego, sistem penghawa dingin bakal ditutup ing metro lan Ankara
bus ego, sistem penghawa dingin bakal ditutup ing metro lan Ankara

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş asring ngelingake warga liwat akun media sosial ing lingkup serangan saka epidemi koronavirus. Nggambarake paningkatan jumlah penumpang sing umur 65 taun sing nggunakake transportasi umum bubar, Walikota Yavaş nyebutake "Tetep ing omah nganti dina-dina angel iki." Ngatasi warga nom-noman lan tuwa, Walikota Yavaş ujar, "Nglindhungi masyarakat diwiwiti nglindhungi awake dhewe." Direktorat Umum EGO ngelingake warga nggunakake transportasi umum kanggo nglindhungi jarak sosial, dene garis mobil kabel ditutup kanthi sementara.


Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavas ngundang warga Ankara supaya "Tetep ing Omah" kanggo ngati-ati marang serangan virus lan ancaman koronavirus (Covid-19) lan nyegah virus nyebar.

Ngubungi kabeh warga liwat akun media sosial, Walikota Yavaş nyatakake yen wis nambah jumlah warga sing umure 65 taun sing nggunakake transportasi umum bubar. Muga-muga bisa mlebu omah nganti tekan jaman sing angel iki. Nglindhungi masyarakat diwiwiti karo nglindhungi awake dhewe. "

Anyar langkah-langkah ON

Kanthi nggunakake media sosial kanthi efektif kanggo nambah kesadaran lan kesadaran warga marang koronavirus ing ibukutha, Presiden Yavas nyatakake yen ing antarane 16 nganti 20 Maret, rata-rata 65 ewu 55 warga umur 739 lan luwih nggunakake transportasi umum.

Mbaleni peringatan warga ing klompok resiko supaya ora kena pengaruh dening virus, Walikota Yavaş njaluk dhukungan saka wong enom kanggo menehi peringatan marang pinituwa babagan penyakit kasebut. Walikota Yavaş uga ujar, "Ayo, kita padha ngurusi pinituwa" lan ujar ing ngisor iki:

"Pengangkutan gratis kanggo wong enom sing ditresnani, warga 65 taun lan luwih saka transportasi umum ditemtokake dening Regulasi Kertu Perjalanan Gratis utawa Diskon sing disiapake dening Kementrian Buruh Keluarga lan Layanan Sosial, sing diwenehake miturut Pasal 4736 UU No 1. Yen sampeyan tresna karo para pinituwa, kita mesthekake supaya mbuwang proses iki ing omah supaya njaga kesehatan lan kulawarga supaya aman, utamane kesehatan, ing ruang lingkup langkah coronavirus. "

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, sing wis ngetrapake langkah-langkah anyar, nerbitake layang luwih saka 4 ewu buruh, perwira lan personel perusahaan sing makarya ing Munisipal Metropolitan, kajaba kanggo cuti administratif, pindhah menyang kerja ing Senin, 23 Maret.

TELEFERİK ora bakal digunakake

Sing negesake manawa dheweke bakal terus ngetrapake langkah-langkah prioritas kanggo kesehatan masarakat, Walikota Yavaş nyatakake yen garis mobil kabel sing nglayani ing distrik Yenimahalle ora bakal nglawan risiko koronavirus.

Walikota Yavaş ngumumake ing akun media sosial, "Kita wis sementara ditutup garis mobil kabel amarga pengurangan jumlah penumpang saben dinane lan kasunyatane kabin kasebut ora cocog kanggo njaga jarak sosial. Supaya nyegah transportasi ora keganggu, 2 bis bisul uga wis mulai ngladeni.

Direktorat Umum EGO uga nambahake peringatan anyar babagan warga kanthi nggunakake kendharaan transportasi umum lan njaluk perlindungan jarak sosial. Kotamadya Metropolitan; Uga ngumumake manawa sistem penghawa hawa bakal ditutup ing kabeh bangunan layanan, utamane EGO Bus, Metro lan ANKARAY.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar