China Miwiti maneh Projek Railway sing Duwe Gempa

nerusake proyek ril sing dihentikan amarga wabak saka China
nerusake proyek ril sing dihentikan amarga wabak saka China

Ing konferensi pers sing dianakake China State Railway Group Co, Ltd ing Beijing, diumumake manawa 108 proyek sepur China direncanakake lan ditindakake ing saindenging negara.


Miturut kabar sing diterbitake dening Radio Internasional Cina kanthi mail, miturut informasi sing diwenehake dening Railway State China, tanggal 15 Maret 93% saka proyek rel utama wis miwiti kerja maneh.

2020 ewu wong mulai kerja ing tahap desain lan produksi proyek sing kudu dileksanakake sadurunge pungkasan taun 450.

Loro saka wolung proyek sing durung diteliti yaiku ing Hubei, pusat ing ngendi epidemi koronavirus diwiwiti, lan enem liyane ana ing wilayah lor lan sisih lor-kulon negara, ing ngendi kahanan meteorologi sing ora becik.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar