Pengiriman gratis menyang Apoteker ing Denizli

transportasi gratis menyang apoteker ing segara
transportasi gratis menyang apoteker ing segara

Perbandaran Metropolitan Denizli, sing ndadekake bis kotamadya gratis kanggo buruh kesehatan sing berjuang siang lan wengi nglawan virus korona, menehi kesenangan sing padha kanggo para apotek lan karyawan apoteker.


Terus tumindak nglawan virus korona nyebar ing saindenging jagad sawise munculna ing Wuhan, China, Perbandaran Metropolitan Denizli terus dhukungan kanggo sektor kesehatan, sing wis kerja keras kanggo nglawan virus kasebut. Ing konteks iki, Munizat Metropolitan Denizli, sing nawakake bis kutha menyang kabeh buruh kesehatan kanthi gratis, nggawa penak sing padha karo para apotek lan apoteker. Patut, para apotek lan staf sing kerja ing apotek bakal bisa entuk manfaat saka bis Perbandaran Denizli Metropolitan gratis kanthi dina Rebo, 25 Maret 2020, kanthi identitas Dewan Biaya Denizli.

"Pesen kesatuan lan kesatuan"

Walikota Munisipal Metropolitan Denizli Osman Zolan mratelakake, minangka Munisipalitas Metropolitan, dheweke terus ngati-ati kanggo kesehatan lan katentreman warga. Ngandharake manawa ing proses sensitif iki, industri kesehatan kabeh terus tugas karo pengabdian lan pengorbanan, Presiden Osman Zolan ujar, "Kita uga kalebu sedulur kita kerja ing apotek lan apotek kanthi nambah aplikasi bis kutha gratis sing ditawakake kanggo profesional kesehatan. "Yen kita kesatuan lan solidaritas, kita ngarepake bisa ngatasi wabah iki."

"Tetep ing omah Denizli"

Ngomong manawa terus ngati-ati karo kabeh institusi negara, Presiden Zolan menehi saran marang warga negara kasebut supaya ora metu kajaba wajib. Menehi negesake yen aturan kanggo nglindhungi virus kasebut kudu diturutake kanthi ketat, Presiden Osman Zolan ujar, "Ayo kita priksa babagan kabersihan, kabersihan lan aturan jarak."


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar