Sampeyan Ora Bisa Ngganti Jeneng Jembatan Taman Negara

Sampeyan ora bisa ngganti jeneng Jembatan Taman Negara
Sampeyan ora bisa ngganti jeneng Jembatan Taman Negara

Ing sesi pisanan wulan iki ing rapat Adana Metropolitan Adana, ana diskusi Jembatan Taman Negara. Anggota dewan MHP ujar, "Sampeyan ora bisa ngganti jeneng Jembatan Taman Negara"


SabahMiturut laporan Murat Karaman; "Tembung Adana Metropolitan Munisipal CHP Zeydan Karalar sing bakal ngganti jeneng Jembatan Taman Negara ing kongres propinsi CHP rong minggu kepungkur nyebabake diskusi ing rapat parlemen ing wulan Maret. Cemal Demirdağ, anggota dewan MHP, nanggepi tembung-tembung Karalar iki. Ing kongres pesta partai, rong minggu kepungkur, Presiden CHP Karalar target Hüseyin Sözlü, pimpinan MHP, ujar, "Dheweke ora bisa ngrampungake proyek sing diwiwiti. Dheweke miwiti jembatan Bahçeli State nanging ora bisa rampung. Anggone nglamar udakara 210 yuta lir 195 yuta liras ing jembatan kasebut, nanging ora ana sing telu. Kita butuh 3 yuta lira rampung. Gusti Allah bakal maringi kesempatan kanggo ngganti asmane. " Demirdağ, sing njupuk lantai metu saka agenda ing sesi pisanan sing Presiden Karalar ora melu lan ndemek babagan ganti jeneng jembatan kasebut, ujar, "Presiden Zeydan Karalar ujar manawa dheweke bakal ngrampungake Jambatan Bahçeli lan ngganti jenenge. Ora ana sing kudu nuwun, mula kekuwatane ora cukup. Nalika jembatan kasebut wis rampung, asmane Dr. Negara kasebut bakal dadi Bahçeli lan kita pengin kabeh wong ngerti. 600 taun wis liwati wiwit pemilihan, nggawe akuntansi. "


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar