Kurtalan Ekspres Dhewe amarga Tindak Buang ing Elazig

elazigda derailed ekspres amarga ana longsor
elazigda derailed ekspres amarga ana longsor

Kurtalan Express Duwe amarga Gempa ing Elazig; Bagean lokomotif saka Kurtalan ekspres, sing nduwe 80 penumpang amarga dharat tanah sing cedhak karo dusun Özyürt ing desa Tekevler Elazig, wis dioyak, bencana wis diatasi kanthi murah.


Urug longsor kasebut cedhak ing Dusun Özyürt ing desa Tekevler distrik Maden Elazig. Miturut informasi sing dipikolehi, longsor ana kira-kira 80 meter sawise ekspres Kurtalan, sing mangkat saka Elazig menyang Diyarbakır kanthi 100 penumpang liwat terowongan. Amarga saka longsor, lokomotif saka sepur penumpang wis mudhun. Gerbang saka Kurtalan ekspres ngidini bencana bisa tetep ing trek kasebut.

Nalika ora ana cedera lan tiwas ing kacilakan sing disebabake dening longsor, pasukan keamanan dikirim menyang wilayah sing ana gandhengane karo kedadeyan kasebut.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar