Disinfektan Tangan dilebokake menyang Trem lan Bus ing Eskisehir

Disinfektan dipasang ing Tram lan Bus ing Eskisehir
Disinfektan dipasang ing Tram lan Bus ing Eskisehir

Eskişehir Munisipal Metropolitan, sing wis ngati-ati ing transportasi umum ing ruang lingkup Rencana Tindakan Pertempuran Corona Virus, pungkasane miwiti nginstal disinfectants ing kendaraan sing digunakake ewu wong saben dinane.


Saliyane reresik rutin ing trem lan bis, Kotamadya Metropolitan Eskişehir Metropolitan sacara rutin disinotasi kendaraan sing digunakake ewonan penumpang kanggo njamin kebersihan tangan pribadi. Ndhaptar manawa disinfectants bakal kasedhiya ing kabeh bus lan trem, pejabat Metropolitan Munisipasi menehi warga supaya nggunakake disinfektan kanthi sadar.

Warga sing nyatakake manawa disinfectants penting banget ing proses iki, matur nuwun ing Metropolitan Municipality, sing ngetrapake aplikasi iki ing kabeh kendaraan kanthi sensitivitas.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar