Eskişehir warga dielingake kanthi visual jarak sosial ing transportasi tolu

Eskisehir warga dielingake kanthi visual jarak sosial ing transportasi tolu
Eskisehir warga dielingake kanthi visual jarak sosial ing transportasi tolu

Nggawe pirang-pirang langkah ing trem lan bis nglawan virus epidemi virus, Eskişehir Metropolitan Munisipasi penting banget kanggo kesehatan warga sing kudu lelungan kanthi transportasi umum. Ing konteks iki, nalika disinféktan tangan diselehake ing kabeh kendaraan, warga negara diweling kanthi visual babagan jarak sosial.


Ngleksanakake Rencana Tindakan kanggo Nyegah Corona Virus ing Eskişehir kanthi tekad, Metropolitan Munisipasi terus nambah langkah-langkah transportasi umum, sing nyebabake risiko gedhe. Kanthi bunder sing diterbitake dening Kementrian Dalam Negeri, warga kasebut dielingake kanthi pengumuman babagan jarak sosial ing trem lan bis sing ora luwih saka setengah kapasitas kendharaan kasebut. Kanggo ngindhari wong loro ora lungguh ing trasi, "Mangga ora lungguh ing jog iki kanggo kesehatan sampeyan. Nglindhungi jarak! " Miturut peringatan kasebut digantung, pejabat Metropolitan Masyarakat nyatakake manawa warga kasebut diwenehi peringatan manawa dheweke kudu nggunakake disinféktan tangan nalika mlebu lan mateni kendharaan.

Nyariosaken manawa pengumuman informatif karo virus korona digantung ing kendharaan lan mandeg, pejabat kasebut ngaturake matur nuwun marang warga Eskişehir kanggo telpon 'Tetep ing Omah', nyatakake manawa ana pengurangan 80% ing jumlah penumpang.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar