Fahrettin Koca: 32.000 personel Kesehatan Anyar Bakal direkrut

Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca
Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca

Miturut pernyataan Menteri Kesehatan Fahrettin Koca ing siaran langsung saiki, 32.000 personel kesehatan bakal ditetepake kanthi cepet kanggo njamin perang efektif nglawan koronavirus.


Menteri Kesehatan Fahrettin Koca: "Kita nggarap ningkatake gaji ahli profesional kesehatan. Kita kalebu 32 ewu personel. Ing proses iki, kita bakal mbayar pembayaran tambahan personel kesehatan sing makarya ing tingkat 20 persen. Ing wektu nalika ana pandhem, kita ngerti manawa ana firma sing nyoba nggunakake, lan serangan digawe ing gudang pabrik lan adol. Panyimpen intensif katon. Saiki, kita wiwit nggawe kontrak kanthi nelpon kabeh perusahaan. Nganti saiki, kita wis setuju karo XNUMX perusahaan. "

Squads Apa sing bakal dituku

Pitakon babagan carane lan ing syarat-syarat aplikasi sing bakal ditindakake kanggo rekrutmen 32.000 personel kesehatan sing bakal direkrut dening Menteri Kesehatan bakal diwedharake ing dina-dina sing bakal teka.

Nyariosaken manawa rekrutmen staf sing bakal digawa menyang Kementerian Kesehatan bakal ditindakake sajrone seminggu, Fahrettin Koca nyatakake yen kabeh buruh kesehatan uga bisa nggunakake omah tamu negara.

Dhukungan saka Pakar Tiongkok kanggo Perang Coronary

Miturut pernyataan Menteri Koca, dhukungan terpencil bakal ditampa saka dokter China. Sing nyatakake bakal luwih gampang kanggo nglawan koronavirus, amarga para dokter sing berpengalaman sing terus ndhukung dhiri, menteri uga ngumumake yen kit diagnosa kanthi cepet uga disebar ing rumah sakit.

Rincian Dhukungan personel Kesehatan Dhukungan kanggo Perang Coronavirus

18.000 personel kesehatan sing dikontrak bakal direkrut dening penempatan pusat sing bakal ditindakake dening ÖSYM miturut skor KPSS sing bakal digunakake ing unit layanan organisasi provinsi kita.

  • 11.000 Perawat,
  • 1.600 wong iku bidan,
  • 4.687 Teknisi Kesehatan / Teknisi Kesehatan,
  • 14.000 tenaga kerja permanen (layanan pembersihan, layanan perlindungan lan keamanan, lan staf dhukungan klinis)
  • jiwa,
  • Pakaryan Sosial,
  • biologis,
  • audiologist,
  • Pengembangan Anak,
  • Dietitians,
  • proud
  • Terapi Pakaryan lan Pakaryan
  • Pangucapan lan Ahli Bahasa,
  • perfusionists,
  • Fisikis Kesehatan

Aplikasi ing 26 Maret

Sawise Preferensi Pandhuan diterbitake ing situs web ÖSYM, calon bisa milih ing antarane 26 Maret lan 1 April 2020.

Kanggo pengumuman, tindakake Direktorat Umum Manajemen Layanan Kesehatan Kamentrian lan situs web ÖSYM.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar