Yenimahalle-Şentepe Garis Mobil Kabel Ditutup Dhewe Ditambah Ing Ukuran Coronavirus!

Mobil kabel mandheg ing Ankara amarga virus korana
Mobil kabel mandheg ing Ankara amarga virus korana

Akses Mobil Kabel Mlaku ing Ankara Amarga Virus Corana !; Sawise virus korona sing muncul ing Wuhan, China, langkah-langkah sing ketat uga ditindakake ing Ankara.


Walikota Metropolitan Perbandaran Ankara Mansur Yavaş nggawe pratelan ing akun media sosial, "Kita wis ditutup baris ropeway kanthi sementara amarga nyuda jumlah penumpang saben dinane lan kasunyatan manawa kabin kasebut ora cocog kanggo njaga jarak sosial. Dheweke nerangake manawa transportasi nganggo mobil kabel wis mandheg.

Walikota Metropolitan Perbandaran Ankara Mansur Yavaş ujar manawa nyatakake, "Pendhaftaran tresnani; Sakcepete mati baris mobil kabel kita amarga nyuda jumlah penumpang saben dina lan kasunyatane kabin ora cocog kanggo njaga jarak sosial. Supaya transportasi dadi gangguan, 2 bus karo bellows wis mulai ngladeni. " ungkapan sing digunakake.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar