Resep Penumpang Ngadeg Dilarang ing Pengangkutan Umum ing Gaziantep

Ing Gaziantep, resepsi para penumpang sing wis ngadeg dicegah.
Ing Gaziantep, resepsi para penumpang sing wis ngadeg dicegah.

Ing njero lingkup perang nglawan Corona Virus (COVID-19), sing ditindakake bareng-bareng dening kotamadya Gaziantep Metropolitan lan Departemen Polisi Provinsi Gaziantep, kanggo mesthekake yen warga netepi aturan pengasingan sosial, resepsi penumpang sing ngadeg bakal dicegah ing kendaraan transportasi umum.


Republik Rakyat Cina ing regional lan rubah menyang epidemi global wiwit sanalika dijamin ing pengaruh donya Corona Virus pancegahan lan ngukur sing tambah ing Turki kagolong apa sacara intènsif supaya ngilangke kamungkinan saka panyebaran ing infèksi. Ing konteks iki, miturut bunderan sing diwenehake dening Presidhen, Dinas Pengangkutan Perbandaran Metropolitan, Departemen Polisi Provinsi Gaziantep kerjasama kanggo nyegah penumpang ing kendaraan sing menehi layanan transportasi umum kanggo warga ing kutha kasebut.

Kanthi nyengkuyung pamriksa sing ditindakake miturut koordinasi Direktorat Keamanan Provinsi kanthi tim 60 Metropolitan Munisipasi, tujuane kanggo mesthekake yen warga duwe perjalanan luwih tentrem nalika nyuda resiko infeksi.

Ing sisih liya, konsep jarak sosial, sing asring dicritakake dening jagad medis, penting amarga wabah kasebut gampang ditularake dening partikel-virus sing dilebokake saka batuk manungsa sing kena infeksi.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar