Kamentrian Dalam Negeri kanggo Recruit 15 Staff Controllers Trainee

ministry of icis
ministry of icis

Anggota bakal direkrut menyang 15 Pengawal Pelatih sing kosong ing Kelas Layanan Administrasi Umum ing organisasi pusat Kementerian Dalam Negeri, antara tanggal 12-14 Mei 2020 ing Ankara.

KONSIT kanggo mbahas ING Ujian ING


1 - Kanggo ngrampungake kahanan sing wis kacathet ing paragraf (A) pasal 657 UU Perwira Sipil Nomer 48,

2 - Sawise ngrampungake salah sawijining fakultas hukum, informasi politik, ekonomi, administrasi bisnis, ekonomi lan ilmu administrasi, sing nyedhiyakake paling ora patang taun pendidikan sarjana, utawa salah sawijining institusi pendidikan sing ditampa dening Dewan Pendidikan Tinggi,

3 - Ora luwih saka umur telung puluh lima minangka dina pisanan ing Januari taun sing ujian mlebu (lisan) ditindakake (sing lair sawise 01/01/1985),

4 - Minangka salah sawijining 2018 pelamar paling ndhuwur kanthi skor "Ujian Pemilihan Umum Umum KPSSP2019" sing dicekel dening ÖSYM ing 9-70 (90 calon kanthi skor sing padha karo calon 90th). .

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar