Kamentrian Dalam Negeri kanggo Jupuk 15 Asisten Asisten

ministry of icis
ministry of icis

Anggota bakal direkrut menyang 15 Asisten staf Internasional, sing kosong ing Kelas Layanan Administrasi Umum ing organisasi pusat Kementerian Dalam Negeri, antara 03-05 Juni 2020 ing Ankara.

KONSIT kanggo mbahas ING Ujian ING


1 - Kanggo ngrampungake kahanan sing kadhaptar ing paragraf (A) pasal 657 UU Perwira Sipil Nomer 48,

2 - Kanggo ngrampungake salah sawijining fakultas hukum, informasi politik, ekonomi, administrasi bisnis, ilmu ekonomi lan ilmu administrasi sing nyedhiyakake paling sethithik patang taun pendidikan sarjana, utawa salah sawijining institusi pendidikan nasional lan internasional sing kesetaraan ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi,

3 - Ora kena umur luwih saka telung puluh lima minangka dina pisanan tanggal Januari taun sing uji lawang (lisan) dilaksanakake (wong-wong sing lair sawise 01/01/1985),

4 - Sawise nampa paling ora 2018 utawa luwih skor KPSS saka ÖSYM ing taun 2019 - 32 kanthi skor "Ujian Pemilihan Umum Umum KPSSP70", dadi 60 pelamar kanthi skor paling dhuwur (60 calon kanthi skor sing padha karo calon XNUMX) nampa).

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar