Penerbangan Sepur Istanbul Sofia Ngindhari Amarga Corona Virus

kabeh sepur disinfeksi karo virus korona
kabeh sepur disinfeksi karo virus korona

Nalika Direktorat Umum TCDD kanggo transportasi mandheg sementara kanggo ngetren layanan sepur internasional nglawan virus Corona, bisa disinari kabeh sepur.


Ing konteks iki, penerbangan Istanbul-Sofia Express wis dilereni sementara kanggo tanggal 11 Maret 2020 amarga virus Corona.

Minangka dikenal, nyediakake transportasi penumpang sepur antarane Iran lan Turki Ankara lan dilakokno dening TransAsia Express Van-Tehran Sepur lelungan antarane Tehran wis mandegaken sementara amarga virus Corona sawetara wektu kepungkur.

Kajaba iku, TCDD Tasimacilik, sing nindakake rutinitas saben dinane sesuai karo aturan kebersihan ing mburi lelungan kasebut, nggawa 23 ewu penumpang sedina kanthi sepur kanthi kacepetan kanthi dhuwur, 45 ewu karo sepur konvensional, 430 ewu ing Marmaray lan 39 ewu ing Başkentray.

Ing sisih liya, adhedhasar kasunyatan manawa upaya individu penting banget, uga langkah-langkah institusi nglawan virus Corona, poster sing disiapake dening Kementerian Kesehatan kanggo nambah kesadaran para penumpang lan staf, kanthi ati-ati kanggo ngresiki tangan lan rekomendasi liyane.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar