Studi Strelization ing Gerbang Border Railway Kapıköy

Pasinaon stratifikasi ing gapura saraf kareta Kapikoy
Pasinaon stratifikasi ing gapura saraf kareta Kapikoy

Kareta kargo sing wis ngalami proses disterisasi ing gapura tapel wates Kapıköy dikirim sawise ngenteni 4 jam ing njaba stasiun.


Ing tanggal 23 Februari 2020, kabeh lawang lan njaba wates sepur wis ditutup minangka bagéan saka perang nglawan wabah koronavirus ing saindenging jagad.

Gerbang, sing mung diwenehake karo ijin sing diwenehake menyang kargo barang, diidini kanthi lelungan kanthi ngenteni 4 jam sawise prosedur strelisasi sing disiapake miturut syarat sing dibutuhake saka Kementerian Kesehatan.

Sawise kontrol kendharaan karet menyang Iran, tiba lan prosedur adat rampung, lokomotif kasebut diangkut menyang wilayah tapel wates Iran ing mburi utawa menyang wilayah tapel wates Turki ing sisih sabalikna. Kangge, lokomotif lan personel ora ngliwati tapel wates.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar