Aplikasi Internasional KARDEMİR Dibukak

Aplikasi internship Kardemir dibukak
Aplikasi internship Kardemir dibukak

Siswa sing sinau ing Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş (KARDEMİR) sing sinau ing universitas lan kolega bakal bisa nggawe pendaptaran internship musim panas sing direncanakake tanggal 17 April 2020, ing situs web KARDEMİR.


Preregistrasi bakal dinilai kanthi cetha babagan informasi ing formulir aplikasi, lan penting kanggo ngisi lapangan sing relevan kanthi ati-ati.

Kanggo aplikasi Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar