Kita Rampung Proyek Giant Awal

cahit turhan
cahit turhan

Huruf "Kita Rampung Proyek Buta Awal" diterbitake ing majalah Maret 2020 majalah Raillife Menteri Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan.

Penulis Menteri


Minangka filsuf Iskak Newton ngandika; tinimbang mbangun jembatan, wong isih ditinggalake amarga mbangun tembok. Kita mbangun jembatan amarga kesepian kita ora ngidini kasepen iki. Kita nyawiji bawana maneh.

Kita terus mbangun 1915 Çanakkale Bridge kanthi cepet.

Kita nyelehake teken kita ing salah sawijining proyek paling gedhe ing negara kita.

Jembatan Çanakkale ing taun 1915, sing minangka alternatif anyar kanggo Bosporus Crossing, bakal dadi jembatan penangguhan bunder tengah paling dawa ing saindenging jagad kanthi jarak tengah-tengah 2 meter.

Ing proyek raksasa iki, kita nyakup sejarah kanakkale ing rincian jembatan kita. Minangka perwakilan kaping 3 wulan kaping 18, inggil jembatan kita bakal dadi 318 meter.

Ing proyek kita, sing sensitif banget marang lingkungan, kita nindakake karya kanthi sensitivitas kanggo nyegah karusakan saka makhluk laut.

Kita ora nggawe alesan, terus maju kanthi ngetrapake kabeh sing ditindakake lan kita nawakake salah sawijining proyek ing saindenging jagad kanggo layanan sampeyan.

Lan kita ngrampungake proyek samesthine. Lan suwe sadurunge tanggal kontrak ...

Kita bangga amarga nyambut gawe kanggo masarakat, panganan ing masyarakat.

Nalika kita ngladeni rakyat, Mehmetçi kita njaga integritas wilayah lan keamanan wates negara kita ing Idlib. Sampeyan njupuk kabeh langkah-langkah sing dibutuhake ing Idlib, Libya, supaya bisa mbatalake tangan nglawan integritas tanah kelairan. Sayang, ing pungkasan wulan pungkasan, 33 pahlawan Mehmet Mehmet dibunuh mati minangka asil saka serangan rendah pasukan rezim ing Idlib, Suriah. Aku muga-muga sih-rahmat saka Allah marang para martir kita lan penyembuhan kanthi cepet marang wong sing lara. Sampeyan ora kudu dilalekake, kanthi dhukungan negara kita, unsur-unsur khianat kasebut bakal diwenehi wangsulan sing dibutuhake.

Pandonga kita karo Mehmetciks…


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar