Dhaptar Patient Coronavirus Bakal Diterbitake Online!

dhaftar sabar virus Corona Turkey
dhaftar sabar virus Corona Turkey

Miturut pernyataan Menteri Kesehatan Fahrettin Koca ing siaran langsung, kabeh rincian pasien sing dicekel karo coronavirus bisa diterusake kanthi on-line. Data kasebut kalebu informasi pasien, umur, lokasi, lan informasi status.


Iki kanggo dhaptar Patient Coronavirus pranala kanggo Klik kene!

dhaftar sabar virus Corona Turkey


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar