Cara Nglindhungi Saka Coronavirus?

Cara nglindhungi saka koronavirus
Cara nglindhungi saka koronavirus

Ora ana obat sing ditampilake sing efektif kanggo koronavirus saiki. Kanggo alasan iki, perawatan diwenehake kanggo pasien kanggo nyuda keluhan lan ndhukung fungsi organ sing cacat, yen ana. Wong sing wis ngunjungi utawa ngunjungi China ing 14 dina kepungkur ing negara kasebut, kudu ngubungi fasilitas kesehatan sing paling cedhak yen ana gejala kayata demam, batuk, lan gangguan ambegan.

ING WANG KENE NGETIKAN VIRUS?

  • Coronavirus bisa ditularake menyang pasien sing didiagnosis karo koronavirus nalika nyedhaki luwih saka meter. Wong sing lara ora kena dicedhakake sabisa. Kanggo nyegah iki, wong sing lara ora kudu metu ing komunitas, nanging kudu nganggo topeng yen kudu.
  • Kakehan tangan lan ngrangkul banget kudu nyingkiri.

METODE PREVENTION Saka FAKTOR LUksAN

  • Nalika kita watuk utawa wahing, yen ora duwe sapu tangan karo kita, kita kudu wahing utawa batuk menyang lengen. Iki minangka metode perlindungan ora mung kanggo koronavirus, nanging uga kanggo selesma lan flu liyane.
  • Hygiene tangan penting banget. Mesthi kita wisuh tangan mengko sawise mulih saka njaba. Kanthi sabun lan banyu sabisa, perlu dibasuh antara driji, sisih ndhuwur tangan, lontar, banjur garing. Iku ora mung liwat banyu.
  • Kita kudu duwe disinfektan tangan sing ora mbutuhake banyu nalika kita ing njaba awan. Mupangate nggunakake disinféktan nalika ngrampungake gaweyan nalika blanja ing pasar nalika lagi lelungan ing sepur.

Ukuran ing KAWASAN AWAM

  • Sampeyan kudu ventilasi asring.
  • Manungsa waé kudu dibayar kanggo ngresiki permukaan. Yen dibusak 2 kali dina, nomer kasebut kudu tikel. Iki kanggo omah.
  • Sanitizer tangan kudu kasedhiya ing panggonan kasebut.

HARI ING SAIKI HOSPITAL SAIKI

  • Saliyane gejala flu lan flu, wong nom-noman sing ora duwe penyakit kudu takon karo dhokter nalika cekak ambegan.
  • Sing nampa kanker, penyakit ginjel, transplan jantung, lan nyuda sistem kekebalan awak kudu langsung mlebu rumah sakit, sanajan gejala flu biasa.

ATTENTION KEGUNAAN MASKU


Dheweke nerangake manawa Kementerian Kesehatan ora perlu nganggo topeng kanggo wong sing ora pasien. Iki nyatakake yen nganggo topeng bisa nyebabake "keamanan keamanan palsu". Nalika nganggo topeng, pangerten 'ok aku dilindhungi' kedadeyan. Sing lara dianjurake kanggo nyandhang topeng. Luwih penting kanggo pasien sing ora kudu ngati-ati sing kudu dianggep sadurunge nggunakake topeng.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar