Dalan bakal luwih anteng ing Distrik Darıca lan Dilovası

lan dalan bakal luwih kepenak ing kabupaten dilovasi
lan dalan bakal luwih kepenak ing kabupaten dilovasi

Nyedhiyakake dalan dadi modern lan kepenak ing kabeh distrik Kocaeli, Kocaeli Munisipal Metropolitan terus bisa ditindakake tanpa kalem ing taun 2020. Tender kanggo pangopènan, ndandani lan nganyari maneh dalan ing kabupaten Darıca lan Dilovası, Metropolitan Munisipalitas. Tujuane kanggo nggawe dalan luwih kepenak karo pangopènan dalan, ndandani lan nganyari maneh sing bakal ditindakake ing saindenging taun.

13 COMPANY TAWARKAN TENDER


Ing ruang lingkup 2020 pangopènan dalan, ndandani lan ndandani, 28% ton aspal, 6 ton patokan aspal, 12 meter persegi, 500 ewu 13 meter wates, 750 meter persagi trotoar granit lan 9 meter kurva granit bakal ditindakake ing loro kabupaten kasebut. . 500 perusahaan ngirim tawaran kanggo tender sing ditindakake ing bangunan layanan utama Kabupaten Izmit Kabupaten Kocaeli Metropolitan. Doğan İnşaat nggawe tawaran paling dhuwur kanthi 2 yuta 800 ewu TL, nalika Meter Energy Construction nggawe paling murah kanthi 13 yuta 19 ewu TL.

COMPANY

tawaran

Konstruksi Energi Meter. 16 yuta 416 ewu TL
Kozlu İnş. 16 yuta 453 ewu TL
Arsitek Emay. Const. 16 yuta 583 ewu TL
İlpet Petrol İnş. 16 yuta 755 ewu TL
Semih Atik - Check İnş. 16 yuta 781 ewu TL
Gürtur İnş. 16 yuta 994 ewu TL
Konsentrasi Ins. 17 yuta 023 ewu TL
Kar Asfalt Ins. 17 yuta 195 ewu TL
Ikon Mat 17 yuta 236 ewu TL
Pitu Ins. 17 yuta 854 ewu TL
Egecan İnş. 17 yuta 992 ewu TL
Liyane profesional jenenge Mehmet Avşarlıgil 18 yuta 374 ewu TL
Doğan İnş. 19 yuta 700 ewu TL

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar