Menteri Turhan Nelpon Titik Akhir Bab TÜVASAŞ 'Ora Bakal Dadi Khusus'

menteri kanggo nggawe titik pungkasan babagan kanvas turhan
menteri kanggo nggawe titik pungkasan babagan kanvas turhan

Railways Negara Republik Turki amarga perusahaan ditambahake loro TÜRASAŞ liyane ing pungkasan Mentri TÜVASAŞ Turhan titik pungkasan babagan panyokro bowo digawe permanen glethakaken. Kunjungan dening Presiden Angkutan Turki-Sen M. Nurullah Albayak, Menteri Cahit Turhan ujar, "TÜVASAŞ ora bakal privatisasi, nanging bakal tuwuh luwih akeh."


tambahan negara Railways Enterprise sing Turkey Wagon Industry (TÜVASAŞ), Turkey Industry Engine Locomotive (TÜLOMSAŞ) lan Turki Railway Mesin Industri (TÜDEMSAŞ) karo panas gabung Turkey Rail System Utilities Industry Corporation (TÜRASAŞ) iki diadegaké.

Sawise gabung iki, puluhan komentar digawe kayata "Bakal adol karo wong liya" lan "TÜRASAŞ bakal privatisasi".

ing speculation bubar digawe Presiden Turki Kamu-Sen Onder Kahveci lan Ketua Turki Transportasi-Sen m.nurullah Albayrak, Transportasi lan Mentri Infrastructure diijolke views Visiting M. Cahit Turhan.

Ing pertemuan ing ngendi TÜVASAŞ lan Project Sepur Nasional dibahas, Menteri Turhan ujar: "Kita ora duwe rencana kanggo privatisasi TÜVASAŞ, kita lagi nggarap kanggo nguatake liyane." ngandika.

Presiden transportasi Sen-Turki M. Nurullah Albayrak, ing statement sawise rapat kasebut; "Minangka Türk İletişim-Sen, kita wis berjuang supaya ora nggabung karo 2 kemitraan sing dibedakake iki sajrone 3 taun kepungkur. Kita kanthi jelas nyatakake sikap kita babagan perkara iki kanthi nyiapake poster lan kertas. Kita kuwatir manawa organisasi iki wis sukses operasi wis pirang-pirang taun, lan manawa penghayatan kualifikasi markas bakal nyebabake organisasi kasebut bakal nyusut, ilang fungsine, lan nyuda volume bisnis.

Kita wis ngira manawa kumpulane institusi iki, sing penting kanggo propinsi sing ditindakake, ing sangisore atap siji, bakal nyuda investasi sing bakal ditindakake ing propinsi kasebut, bakal mengaruhi ekonomi, utamane karyawan sing entuk panguripan, lan mula kabeh warga sing manggon ing propinsi kasebut, lan nyebabake pengangguran saya tambah.

Saliyane kabeh iki, kita nggawa masalah kasebut ing agenda ing TBMM, kanthi konsultasi karo Wakil Pak Sivas Ahmet Özyürek. Wakil kasebut uga nganakake siaran pers babagan penggabungan anak perusahaan ing ngisor payung Majelis Nasional Nasional kaping 3-4 ing sangisore Parlemen. Uga dianakaké ngunjungi Presiden Turki Kamu-Sen Onder Kahveci Mr. Bey teka ing Sakarya TÜVASAŞ lan sunting katrangan status penet ing arah saka pabrik terus ing cara iki.

Proses sabanjure bakal terus dipantau dening Uni, lan institusi kita bakal ditambah lan berjuang kanggo nambah volume bisnis lan tenaga kerja.

Politik bisa mesthi nggawe keputusan. Ora diragukan manawa kita, minangka Turki Transportasi-Sen, bakal ngetrapake hak-hak karyawan kanthi nyatakake negara lan negara!

Yen perlu, kita bakal nemplekake awak ing sangisore watu supaya nyegah karyawan sing makarya ing institusi kasebut bakal dadi korban!

Ing wektu sabanjure, aku ngajak organisasi non-pemerintah ing Sakarya supaya kumpul lan njaluk TÜVASAŞ !. Ing konteks iki, kita ngobrol karo Menteri lan ijol-ijolan tampilan. Dheweke janji yen TÜVASAŞ lan TÜRASAŞ ora privatisasi. Nanging, ujar manawa bakal berkembang luwih akeh. "(Hakan Turhan /Medyab punika)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar