Metro Istanbul Bakal Rekrutut 27 Pakaryan Cilik

pegawe istanabul istirbul metro
pegawe istanabul istirbul metro

Metro Istanbul bakal njupuk total 15 buruh cacat, 7 insinyur cacat, 5 personel teknis cacat lan 27 personel kantor sing ora dipatèni.


Ing ruang lingkup pariwara diterbitake, 3 macem-macem posisi dijupuk. Kanggo rekrutasi 5 insinyur cacat, lulusan fakultas teknik, dipateni, lan prajurit calon ora dibutuhake kanggo digandhengake karo layanan militer.

Kanggo njupuk 7 personel teknis, syarat lulusan sekolah tinggi vokasional utawa sekolah tinggi teknis, calon pria kudu ora ana gandhengane karo layanan militer.

Sampeyan kudu dadi lulusan sekolah tinggi utawa siswa sekolah lan nggunakake program kantor komputer kanthi apik kanggo nganakake 5 staf kantor sing ora dipatèni.

Kabeh karyawan kudu manggon ing Istanbul.

Tanggalan aplikasi yaiku tanggal 5 April. Aplikasi bakal ditampa liwat tab karier Metropolitan Istanbul. Calon mung bakal ngirim laporan kesehatan cacat sajrone aplikasi kasebut. Calon sing aplikasi ditampa bakal diwawancarai.

istanbul metro istanbul minangka iklan tuku kurang
istanbul metro istanbul minangka iklan tuku kurang
istanbul metro istanbul minangka iklan tuku kurang

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar