Ukuran Wabah ing Metro Istanbul

tumindak wabah ing metro istanbul
tumindak wabah ing metro istanbul

Ing jero ruang nyerang epidemi koronavirus, sing wis dadi masalah global, saben institusi lan individu masarakat kasebut duwe tugas sing penting. kabeh wilayah ngendi dina luwih saka 2 yuta penumpang-mbeta Turki operator alur kutha paling gedhé karo Metro Istanbul loro atas jenenge penumpang kanggo nglindhungi kesehatan saka loro stasiun apa lan penumpang lan staf kontak, sanadyan stasiun lan kantor-kantor, refectory sing nggunakake mung Staff kampus, bengkel njupuk langkah-langkah kanggo nyedhiyakake lingkungan sing cocog kanggo langkah anti-virus ing endi wae ing gudang.

Covid-19 - Apa Coronavirus Anyar?


Iki minangka jeneng sing diwenehake menyang jinis virus sing nyebabake epidemi sing diumumake ing jagad iki minangka asil saka kutha Wuhan China wiwit wiwitan Januari 2020. Dene virus corona minangka virus sing wis dingerteni dening panguwasa nanging ora nyebabake penyakit ing manungsa, mula nyebar saka kewan dadi manungsa banjur saka manungsa menyang manungsa nganggo mutasi sing wis dialami. Perdagangan saiki wis dadi wabah global ing wektu sing ora suwe amarga sebab-sebab kayata vitalitas lan prevalensi ing perjalanan pribadi. Pungkasan, iki wis diisytihake dening World Health Organization (WHO) minangka Global Pandemik - Worldwide Wabah.

Cara-langkah sing disiapake dening Metro Istanbul minangka asil saka langkah, pasinaon lan kasus sing dijupuk ing saindenging jagad iki;

Pakaryan Kita Sadurunge Ancaman Epidemik

Minangka Metro Istanbul, nalika epidemi durung katon ing negara kita, kita makarya karo Munisipal Metropolitan Istanbul babagan langkah pencegahan.

Operator nasional lan internasional, panguwasa transportasi lan organisasi diterusake lan kontak diadegake, lan pengaturan lan studi sing digawe ing saindenging jagad diteliti. Pamriksan lan evaluasi ditangani dening Dewan Kesehatan Tempat Kerja Metro Istanbul bebarengan karo pernyataan saka Kementerian Kesehatan, Dewan Ilmiah lan institusi pemerintah sing ana gandhengane, lan langkah-langkah sing kudu ditindakake nalika ana wabah ing negara kita dianyari, rencana aksi dianyari lan sinau diwiwiti ing kerangka langkah-langkah awal. Disiapake rencana tumindak TÜRSİD (Turkey Rail System Operator Association) iki uga dienggo bareng karo.

Langkah-langkah Kita Babagan Panyebaran Wabah

Saben dina luwih saka 2 yuta penumpang-mbeta operator paling gedhé Turki kang sistem alur kutha, penumpang kita lan kita karyawan kanggo nglindhungi kesehatan, supaya kontribusi kanggo nyegah panyebaran ing wabah kita kedah pancegahan ing ngisor iki kanggo urip.

Langkah-langkah Dijupuk kanggo Penumpang Kita:

1. Kabeh jinis peralatan lan permukaan sing dihubungi para penumpang lan karyawan, kalebu wilayah interior kabeh kendharaan lan turnstile, mesin tiket, lif, eskalator, eskalator, tangga tangga sing isih ana lan wilayah lenggahan, wis disinfeksi karo bahan disinféktan sing efektif sajrone 30 dina. Disinfectant sing digunakake ditrapake kanthi metode fogging lan ngemot bahan antiallergenic lan antimicrobial sing ora cilaka kesehatan manungsa.
2. Rencana tumindak perusahaan transportasi umum domestik lan internasional lan
Aplikasi Covid-19 diteliti lan aplikasi saiki kita dievaluasi.
3. Kanggo nyuda tekanan psikologis kanggo penumpang kita lan kanggo menehi informasi kanthi bener, informasi lan gambar sing ana hubungane karo disinfeksi lan pasinaon ngresiki wis disiapake. Karya kasebut dituduhake karo layar digital lan media sosial ing kendaraan lan stasiun kita.
4. Topeng wis diwiwiti kanggo diwenehake kanggo penumpang sing keganggu sajrone lelungan kasebut, perlu menyang institusi kesehatan utawa sing njaluk dhukungan kesehatan.
5. Sanajan mandheg saka jumlah penumpang, iki mutusake kanggo terus penerbangan kanthi cara ora supaya korban penumpang kita sesuai karo keputusan IMM.
6. Nganti keputusan kapindho, penerbangan Night Metro wis dilereni.
7. Umume digunakake kanggo nomer turis lan nomer penumpang
TF90 Maçka-Taşkışla lan TF1 Eyüp-Piyer Loti tefelerik, sing mudhun kanthi 2%, ditutup kanggo operasi sementara.
8. Kaputusan babagan nggunakake kendharaan transportasi umum dening profesional kesehatan wis ditindakake.
9. Kanggo ngelingake penumpang kita "Lindhungi Jarak Sosial Sampeyan" ing kendaraan sistem rel, stiker kanthi peringatan lungguh diwiwiti kanggo ditrapake menyang kendharaan.

Langkah-langkah Dijupuk kanggo Karyawan Kita:

1. Karyawan kanthi risiko duwe hubungan sing cedhak karo penumpang diwenehi latihan kebersihan, lan frekuensi reresik saya tambah ing papan kerja.
2. Ing pondokan sepur kita, lumahing kontak pembalap sepur kita disinfeksi / disinfeksi.
3. Langkah-langkah ditindakake kanggo njamin kabersihan lan keamanan SMAMP (Anggota Response Darurat Metro Darurat Driverless) sing makarya ing kendharaan garis driver M5 Üsküdar-Çekmeköy.
4. Penyataan lan keputusan sing ditindakake dening IMM lan Kementerian Kesehatan diikuti langsung, lan informasi lan praktik dituduhake karo karyawan kita.
5. Disinfeksi ditindakake ing saben titik kontak, kalebu kampus, pelatihan, wilayah umum, kendharaan tanah lan rel, lan peralatan kerja, lan frekuensi reresik saya tambah.
6. Ing ngleboke kampus, pangukuran geni diwiwiti nganggo piranti sing ora bisa ngubungi.
7. Tilar administrasi ditrapake sesuai karo Keputusan Presiden kanggo karyawan kita kanthi masalah kesehatan, cacat, wanita ngandhut lan umure luwih saka 60 taun.
8. Kanggo karyawan O, rencana digawe kanggo ndhukung aplikasi #evdekal kanthi nggayuh sawetara personel supaya bisa nganggo sistem Kerja Remot lan Daur-ulang.
9. Prakték higienis ditambahake ing ruang makan lan oven teh, lan keputusan anyar dijupuk supaya bisa ngubungi kontak karyawan ing departemen kasebut. Pelaksanaan paket tertutup diwiwiti ing distribusi panganan, lan tindakake saben dina kantin lan karyawan pusat teh ditambahake ing rencana bisnis.
10. Karyawan sing mlaku ing luar negeri wis dikenalake lan dilacak miturut Rencana Tindakan Kesehatan Kementerian.
11. Karyawan lan perusahaan dilaporake supaya bisa komunikasi karo para pembekal nganggo telepon lan e-mail, lan nyilikake entri pengunjung lan kunjungan perusahaan.
12. Prosedur lan prinsip Rencana Tindakan Darurat dibahas karo agenda "coronavirus" ing Komite OHS. Rencana Tindakan dianyari lan dituduhake karo kabeh karyawan.

13. Kabeh organisasi sing mbutuhake partisipasi sing kuat kayata latihan ing omah lan konferensi ditundha.
14. Prekara sing kudu ditindakake babagan kabersihan pribadi diwiwiti bareng karo karyawan lan penumpang kanthi asring.

Sawise kabeh panaliten kasebut, rencana umpan balik, refleksi saka penumpang, penjelasan lan peringatan sing digawe saka IMM lan Kementerian Kesehatan dinilai lan rencana aksi digawe kanggo tahap sabanjure.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar