Koleksi Model Locomotif Raoul Cabib ing Museum Rahmi M. Koç

model modulasi rahim cabibin raoul cabibin
model modulasi rahim cabibin raoul cabibin

Model model lokomotif sing digawe dening kolektor Italia Raoul Cabib kanthi semangat kanggo mesin uap lan perjalanan dawa ngenteni para penggemar ing Museum Rahmi M. Koç.


Nalika "Rocket" uap lokomotif pisanan sing dirancang dening insinyur mekanis Inggris, George Stephenson tekan kacepetan 1829 kilometer saben jam ing taun 50, umur sepur wiwit saka gerbong sing digambar jaran nganti sepur kanthi kacepetan dhuwur.

100 taun sawise lokomotif uap pertama, Raoul Cabib lair minangka putra saka pedagang antik ing Genoa, Italia. Intine Cabib kanggo mesin uap dadi koleksi pribadi.

Cabib wis nggawe macem-macem perjalanan wiwit akhir taun 1960an, njelajah model uap paling apik ing donya.

Bisa nggawe obyek statis banget nyenengake kanggo kolektor penasaran mau.
Koleksi Raoul Cabib, sing digawe kanthi semangat cukup suwene 40 taun, disumbang menyang Museum Rahmi M. Koç dening putra Andrea Cabib sawise mripate ditutup nalika taun 2014.

Kasultanan Sultan Abdülaziz Wagon, KadıköyRahmi M. Koç Museum, sing ngeterake kendharaan sepur sajarah kayata Fashion Tram, Tunnel Wagon, lan uap, lokomotif lan model trem sing apik, uga nggambaraké wektu karo koleksi Cabib khusus.

Sawetara obyek ing koleksi sing kalebu 18 model kereta api yaiku:

Model lokomotif Railway Mountain Narrow Line:

Lokomotif, Amérika Locomotif Co. Iki dirancang ing taun 1916. Dina iki dilindhungi lan digunakake Railway Ffestiniog. Model dheweke digawe dening Barry Venables ing 1985.

Model lokomotif bahan bakar kayu:

Lokomotif iki dirancang lan diprodhuksi ing Philadelphia ing taun 1855. Model kasebut digawe dening Bryan Woolston ing taun 1971.

Model Penumpang Ekspres Ekspres:

Model kasebut digawe dening Basil Palmer ing taun 1989. Piyambakipun menangaken medali emas lan "Bill Hughes" penghargaan.

Model lokomotif Kelas A3 St Simon:

Lokomotif kasebut dirancang dening Sir Nigel Gresley lan diproduksi ing taun 1923 ing Doncaster, UK. Model kasebut digawe dening Louis Raper ing taun 1978.

Trial Model Modol Trial:

Lokomotif iki dirancang lan diprodhuksi dening James Holden ing taun 1902. Model kasebut digawe dening Budva Tucker ing 1958.

Ekspresi Model Lokal A: 1:

Iki dirancang dening Patrick Stirling lan dikenalake ing masarakat ing 1870. Dheweke minangka lokomotif ekspres sing paling cepet ing saindenging jagad nalika lagi dilayani. Model kasebut digawe dening Bryan Woolston ing taun 1966.

Model Model 2-4-0 Locomotif:

Lokomotif iki dirancang dening Benjamin Conner ing taun 1865. Model kasebut digawe dening Roy Amsbury ing taun 1980.

Model Locomotif Kelas 5, 2-6-0:

Iki diprodhuksi ing Inggris dening Crewe Works ing 1934. Model kasebut digawe dening John Adams ing taun 1970.

Pasifik lokomotif Pasifik:

Iki dirancang dening RA Riddles ing 1948. Model kasebut digawe dening Basil Palmer ing taun 1980. (OKAN EGESEL / Pesen anyar)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar