Ekspedisi Mobil Kabel Piyer Loti lan Taşkışla Dihentikan kanthi sementara

Layanan mobil kabel ditundha sementara karo eyup piyer loti lan macka taskis
Layanan mobil kabel ditundha sementara karo eyup piyer loti lan macka taskis

Kanthi langkah Covid-19, jumlah penumpang ing TF2 Eyüp-Piyer Loti lan baris mobil kabel TF1 Maçka-Taşkışla suda sacara signifikan. Kanggo alasan iki, penerbangan sementara dilereni wiwit dina Rebo, 25 Maret 2020.


Amarga wabah koronavirus sing mengaruhi jagad lan negara kita, ora nyoba metu saka omahe kajaba warga wajib diwajibake. Kanggo alasan iki, jumlah penumpang ing TF1 Maçka-Taşkışla lan TF2 Eyüp-Piyer Loti baris mobil sing dioperasèkaké dening METRO İSTANBUL AŞ, anak perusahaan Istanabul Metropolitan Munisipalitas (IMM), mandheg 90%.

Garis ropeway, sing biasane digunakake minangka turisme, mandheg mandheg wiwit dina Rebo, 25 Maret 2020.

Owah-ewahan jaman ing KADIKÖY-FASHION TRAM

T3 umume digunakake dening para warga tuwa Kadıköy- Jumlah penumpang ing Garis Tram Fashion mandhap kanthi 85 persen. Mula, sapisan saben 10 menit, penerbangan kasebut bakal dilakoni saben 25 menit ing dina Rebo, 2020 Maret 20.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar