Proses EIA Miwiti Kanggo Pabrik Otomotif Domestik

proses kayu kanggo pabrik mobil domestik diwiwiti
proses kayu kanggo pabrik mobil domestik diwiwiti

Proses Penilaian Impak Lingkungan (EIA) miwiti pabrik pabrik mobil domestik ing Kecamatan Gemlik Bursa.


Woro-woro ing situs web Direktorat Umum EIA nyatakake pernyataan ing ngisor iki; "Bursa, distrik Gemlik Turki kang Automobile Enterprise Group ing Gençali Quarter (TOGG) Electric Car Plant Produksi ngrancang bakal rampung dening proses EIA wis dipunwiwiti kanggo proyek. Sembarang informasi babagan proses lan panemu, pitakon lan saran babagan proyek kasebut bisa dikirim menyang Gubernur Bursa utawa Kamentrian Lingkungan lan Urbanisasi. "


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar