Otoritas Kompetisi kanggo Ngrawat Petugas kanthi Poin KPSS

institusi kompetisi bakal nggawe juru tulis kanthi skor kpss
institusi kompetisi bakal nggawe juru tulis kanthi skor kpss

Ing sajroning ketentuan Peraturan Profesional Perwira Profesional Kompetisi sing bisa digunakake ing Otoritas Kompetisi;


1) Kanggo (10 wong) staf Asisten Pakar Lomba (Umum); Saka Fakultas Ekonomi, Ilmu Politik, Administrasi Bisnis, Ekonomi lan Ilmu Administrasi utawa Teknik Manajemen utawa departemen Teknik Industri institusi pendidikan tinggi sing nyedhiyakake paling ora patang taun,

2) Kanggo (5-wong) staf Asisten Pakar Lomba (Law); Saka Fakultas Hukum,

3) Kanggo (5-wong) staf Asisten Pakar Lomba (IT); Teknik Komputer, Statistik lan Komputer, Matematika lan Komputer, Teknik Industri, Teknik Listrik-Elektronik, Teknik Elektronik lan Komunikasi, departemen Teknik Elektronik,

Asisten Khusus Kompetisi bakal dijupuk minangka asil saka pamriksan mlebu, sing bisa dirawuhi lulusan institusi pendidikan domestik utawa luar negeri sing ditampa dening Dewan Pendidikan Tinggi.

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar