Loro Sepur kereta api Subway ing Meksiko 1 Mati 41 Wirang

rong sepur metro dadi karpet ing Meksiko
rong sepur metro dadi karpet ing Meksiko

Akibat tabrakan saka rong kereta api sepur ing Meksiko, 1 wong tiwas lan 41 tatu miturut penentuan pisanan.


Rong kereta api mabur ing stasiun metro kutha Tacubaya Meksiko, sing jenenge negara. Nalika 1 wong tiwas ing kacilakan; 41 wong padha tatu. Nyatakake manawa uga ana para machinists sepur ing antarane sing tatu.

Nalika tim kesehatan lan ngluwari mbantu wong sing kepepet lan macet ing gerbong sing kecelakaan; Informasi sing layanan sepur iki dibatalake dituduhake.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar