Administrasi Banyu lan Kumbahan Samsun kanggo Ngrampungake 67 PNS

Samsun banyu lan limbah administrasi bakal nggawe PNS
Samsun banyu lan limbah administrasi bakal nggawe PNS

SAMSUN ARA DAN KANGGO PENTADBIRAN JAWATAN KOMPUTER JAWATAN KENE


Kanggo makaryakke ing Direktorat Jenderal Undang-undang Penjawat Awam Nomer 657 ing Direktorat Jenderal Administrasi Banyu lan Pembuangan Samsun; Miturut syarat-syarat Peraturan Examination and Appointment for First-Time Assignment kanggo Administrasi Lokal, PNS bakal direkrut liwat janjian terbuka menyang posisi kosong, sing diwenehi judhul, kelas, kelas, nomer, kualifikasi, jinis KPSS, skor dhasar KPSS lan kahanan liyane ing ngisor iki.

S

N

Judhul Skuad kelas Gelar Skuad Potongan saringan Gender KPSS
Koleksi
KPSS Dasar
ratings
1 engineer TH 8 1 Kanggo lulus saka program sarjana Fasilitas Komputer Fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan sarjana Male / Female P3 70
2 engineer TH 8 2 Kanggo lulus saka program Sarjana Teknik Lingkungan Fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan sarjana Male / Female P3 70
3 engineer TH 8 3 Kanggo lulus saka program Teknik Listrik Teknik Fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan sarjana Male / Female P3 70
4 engineer TH 8 1 Kanggo lulusan saka Program Pariwisata Control lan Automation fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan ing tingkat sarjana Male / Female P3 70
5 engineer TH 8 3 Lulusan saka program teknik sarjana saka fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan sarjana Male / Female P3 70
6 engineer TH 8 5 Kanggo lulus saka program sarjana Teknik Sipil fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan ing tingkat sarjana Male / Female P3 70
7 engineer TH 8 5 Kanggo lulus saka program Teknik sarjana saka Fakultas sing nyedhiyakake pendhidhikan ing tingkat sarjana Male / Female P3 70
8 arsitek TH 8 1 Lulus saka program sarjana saka Fakultas Arsitektur Male / Female P3 70
9 kimia TH 8 2 Lulus saka program sarjana Kimia Male / Female P3 70
10 Teknisi TH 8 6 Kanggo lulus saka Program Mekanikal Sekolah Vokasional Male / Female P93 70
11 Teknisi TH 9 1 Kanggo lulus saka Program Associate Programming Associates saka Sekolah Vokasional Male / Female P93 70
12 Teknisi TH 9 1 Lulusan saka Program Hubungan Gandhengane Lingkungan utawa Lingkungan Sekolah Vokasional Male / Female P93 70
13 Teknisi TH 9 10 Kanggo lulusan saka Teknisi Konstruksi utawa Program Koneknologi Teknologi Konstruksi Sekolah Vokasional Male / Female P93 70
14 Teknisi TH 9 8 Kanggo lulusan saka Teknisi Peta Sekolah Vokasional utawa program Ijazah Sarjana Muda Cadastral Male / Female P93 70
15 Teknisi TH 9 3 Lulus saka Program Associate Listrik Sekolah Vokasional Male / Female P93 70
16 Teknisi TH 9 2 Kanggo lulusan Sekolah Teknik Vokasional, Teknik Elektronik-Elektronik utawa Program Ijazahasi Teknologi Teknologi Male / Female P93 70
17 Penagih gpp 9 - 10 -11 11 Lulus saka salah sawijining program sarjana Ekonomi, Akuntansi, Administrasi Bisnis, Administrasi Umum, Ilmu Politik lan Administrasi Umum, Keuangan, Sistem Informasi Akuntansi Male / Female P3 70
18 pengacara AH 7 2 Lulus saka Fakultas Hukum Universitas Male / Female P3 70

Ketentuan Umum lan spesifik APPLIKASI

Kahanan umum lan khusus sing kudu diterusake ing aplikasi sing bakal digunakake kanggo posisi pegawai negeri kosong sing kasebut ing ndhuwur, kaya ing ngisor iki.

1) Kasedhiya UMUM APPLIKASI

Calon sing bakal dilantik dadi pejabat PNS kudu duwe syarat umum ing ngisor iki paragraf (A) Artikel 657 UU Sipil Nomer 48;

a) Dadi warga Turki,

b) Ora bakal dicopot saka hak umum,

c) Sanajan wektu sing ditemtokake ing artikel 53 saka Code Criminal Turki wis liwati; Kadurjanan nglawan keamanan negara, kejahatan nglawan tatanan konstitusional lan fungsi saka tatanan iki, nyamar, nyiksa, nyogok, nyulik, nyidrani, ngapusi, tumindak salah, tumindak cidra, sanajan dipenjara utawa njaluk ngapura sajrone setaun utawa luwih amarga tumindak angkara. Ora kena disalahake saka bangkrut, tumindak salah ing penawaran, salah tumindak, tumindak tindak kriminal utawa narkoba,

d) Ing babagan status militer kanggo calon pria; ora ana gandhengane karo layanan militer utawa durung tekan umur layanan militer, utawa yen wis tekan umur layanan militer, dheweke wis nglayani layanan militer sing aktif utawa wis ditundha utawa ditransfer menyang kelas cadangan.

e) Ora lara mental utawa cacat fisik sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus,

f) Kanggo nyukupi syarat aplikasi liyane sing dipikolehi kanggo posisi sing diumumake,

g) Pituduh babagan staf apa sing ditrapake (Saben calon mung siji staf sing dikirim miturut status pendhidhikan.)

2) KONEKSI KHUSUS UNTUK APLIKASI

a) Kanggo ngrampungake syarat pendhidhikan minangka sekolah lulusan sing terakhir kanggo judhul sing diumumake lan duwe skor KPSS minimal saka jinis skor sing ditemtokake ing Ujian Pemilihan Umum Umum 2018 (KPSS) kanggo judhul sing bakal dituku.

b) Ora bisa dicopot saka lembaga umum lan organisasi sing ditindakake sadurunge, amarga ana disiplin utawa alesan moral.,

3) DOKUMEN KANGGO DENGAN CANDIDATES DURING APLIKASI

Sajrone aplikasi kasebut;

Formulir Aplikasi Saka Institusi utawa Direktorat Umum Kita http://www.saski.gov.tr bakal diwenehake saka alamat internet,

a) Salinan KTP Identitas utawa KTP,

b) Salin saka gelar diploma utawa lulusan sertifikat asli, utawa sertifikat lulusan karo barcode sing bakal dipikolehi liwat E-pemerintah (salinan bisa disertifikasi dening administrasi kita, yen diwenehake asli.)

c) Salinan dokumen kesetaraan utawa notaris kanggo lulusan sekolah manca

d) Cetakan komputer Barcode sing dijupuk saka situs web ÖSYM saka KPSS Result Document,

e) Pratelan saka calon pria manawa dheweke ora ana gandhengane karo layanan militer,

f) Pethikan manawa dheweke ora duwe alangan kanggo nindakake tugas kanthi terus,

g) 4 foto biometrik, (1 bakal nempel ing bentuk)

h) Salinan asli lisensi pengacara utawa salinan sing disertifikat kanggo staf pengacara.

i) Pituduh babagan staf sing ditrapake kanggo,

4- TEMPOH APLIKASI, Tanggal, METOD lan DURASI

Calon bisa njupuk ujian lisan;

a) Calon, bebarengan karo dokumen sing dijaluk sajrone aplikasi kasebut Wiwit 06.04.2020 dumugi 17.04.2020 Jumuah nganti 17.00 (dina kerja antara 08.00-17.00) bisa ditrapake.

Calon kudu ngirim dokumen aplikasi;

- Direktorat Umum ing lingkungan elektronik http://www.saski.gov.tr alamat internet,

- Kanthi pribadi utawa kanthi mail sing didaftar, dheweke bakal bisa ngirim Direktorat Umum Sumber Daya Manusia lan Pendhidhikan Manajemen Air lan Pembetungan Samsun (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No: 4 Atakum / Samsun). (Direktorat Umum ora bakal tanggung jawab kanggo kirim telat.)

b) Aplikasi sing digawe karo informasi lan dokumen sing ilang utawa yen kualifikasi ora cocog ora bakal dinilai dening Direktorat Umum.

c) Telat kiriman lan aplikasi sing ora digawe ing wektu sing ditemtokake ing woro-woro ora bakal dianggep.

5- EVALUATION APLIKASI - PENGUMUMAN APLIKASI

a) Calon bakal diundang menyang ujian lisan kanthi tingkat kaping lima jumlah posisi kosong sing bakal diangkat, diwiwiti saka calon sing paling dhuwur, kanthi mriksa kepatuhan nomer TR ID calon lan cathetan ÖSYM dening Direktorat Umum kita,

b) Calon liyane sing duwe skor sing padha karo calon pungkasan sing bakal dijaluk ujian bakal diarani ujian.

c) Calon sing layak melu ujian lisan lan skor KPSS lan papan lan wektu ujian Senin, 20.04.2020 Direktorat Umum Kita http://www.saski.gov.tr bakal diumumake ing internet.

d) Calon sing aplikasi wis ditampa lan dijaluk ujian, sing informasi identitas lan papan lan tanggal ujian kasedhiya "Dokumen Entri Ujian" Dheweke bakal bisa ngakses saka situs web www.saski.gov.tr.

e) Calon sing ora duwe hak njupuk ujian ora bakal dilaporake.

6- TEMPOH PEPERIKSAAN, WAKTU lan Topik

Ing Dewan Mesyuarat Umum Cilik lan Kumbahan Pentadbiran Samsun (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No: 4 Atakum / SAMSUN); kanggo rekrutmen 27/04/2020-08/05/2020 Ujian oral bakal ditindakake ing antarane tanggal-tanggal. Yen ujian oral ora bisa dirampungake ing dina sing padha, mula bakal dilanjutake dina esuk.

Subjek Ujian:

Konstitusi Turki

Prinsip lan Sejarah Revolusi Atatürk

657 UU Perwira

Aturan dhasar sing ana gandhengane karo Administrasi Lokal

Isine pangukuran kawruh lan katrampilan profesional lan praktis sing ana gandhengane karo judhul staf.

7- EVALUATION ING EXAMO lan TINDAKAN KEPUTUSAN Ujian

Pambiji ing Ujian; Konstitusi Turki, Principles Ataturk lan Sejarah Revolusi, 657 Hukum, Pemda 15 ing TCTerms masalah Hukum Basic related, nalika judhul tim kawruh profesional lan praktis lan kanggo ngukur kemampuan digawe liwat 40 TCTerms, cacahe 100 TCTerms. Supaya sukses ing ujian kasebut, rata-rata skor aritmetika sing diwenehake anggota dewan ujian paling ora ana 60. Skor prestasi utama calon; Rata-rata aritmetika skor ujian lisan lan skor KPSS sing digawe dening administrasi kita bakal ditemtokake lan diumumake dening situs web administrasi kita.

Yen poin sukses calon padha, skor KPSS sing luwih dhuwur diwenehake prioritas. Wiwiti saka skor prestasi paling dhuwur, jumlah calon permanen bakal ditemtokake uga jumlah calon permanen lan jumlah calon pengganti. Dhaptar calon utama lan cadangan bakal diumumake ing alamat internet administrasi lan kabar ditulis bakal digawe kanggo sing kadhaptar.

Papan Ujian; nduweni hak kanggo entuk sawetara utawa ora ana sing diumumake ing pengumuman ujian yen nemokake angka prestasi sing kurang utawa ora cekap saka kader sing diumumake kanggo rekrutmen ing akhir ujian.

Sajrone aplikasi lan prosedur kasebut, pemeriksaa sing ditemokake nggawe ujaran palsu utawa ndhelikake bebener kanthi cara sing dianggep ora bener lan tugas ora digawe. Sanajan janjian kasebut kasus kasebut ditemtokake, tugase dibatalake. Wong-wong kasebut ora bisa ngakoni hak-hak lan bakal diajokake keluhan pidana karo Kepala Penuntut Umum.

Asil panliten bisa dijaluk nulis sajrone pitung dina saka pengumuman dhaptar sukses ing situs web administrasi kita. Bandhing dirampungake dening dewan pemeriksaan sajrone pitung dina lan wong sing wis dilaporake dilaporake kanthi nulis.

Diumumake.

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar