Minute Pungkasan: Sistem Informasi Virus Koroner Kesehatan Dibukak

piyambakipun minangka menteri kesehatan, fahrettin bojo coronavirus
piyambakipun minangka menteri kesehatan, fahrettin bojo coronavirus

Menteri Kesehatan Fahrettin Koca, sing nggawe woro-woro ing dina iki, nggawe ujaran lan peringatan penting babagan koronavirus.

  • Wong enom: Aja metu kajaba sampeyan kudu. Maca buku lan santai ing omah. Sampeyan kudu minimalake urip sosial. Nanging ora ndelok wong tuwa supaya padha ngobrol.
  • Bocah-bocah: Main ing omah lan ora bakal metu.
  • Wong tuwa: Pendhidhikan terus nanging ora ing sekolah, nanging ing omah. Wenehi pentinge pendidikan jarak lan ngurus bocah-bocah.

Informasi babagan kabeh pasien sing kena pengaruh saka Virus Coronary Kamentrian bakal diumumake ing situs web. Kanggo ngetik situs kasebut kene Klik kene!


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar