Railways Nganggoi Stasiun Sepur nganggo Gendéra Turki

stasiun sepur sing dilengkapi stasiun sepur turkish
stasiun sepur sing dilengkapi stasiun sepur turkish

Republik Turki State Railways (TCDD), Transportasi lan stasiun sepur lan kabeh stasiun tengen 33 negara atas jenenge prajurit matèni dening supaya ing Kementerian Infrastructure, sing dilengkapi karo gendera Turki.


Kanthi pandhuan saka Menteri transportasi lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, kabeh stasiun lan stasiun ing negara kasebut dilengkapi Gendéra Turki. "Kita ngajak pahlawan sing ngorbanake jiwa kanthi gendera kanthi gendera," ujare Ali İhsan Uygun, General Manager Turki State Railways Enterprise.

Ing pratelan sing digawe dening TCDD, "Kita martir, kita ora ngeculake panji. Kita nglengkapi stasiun kita ing saindenging negari kanthi panji-panji kanggo ngeling-eling pahlawan kita Mehmetçi, sing martir kanggo munggah gendera kamulyan. "


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar