Tatvan İskele Hasil Tanduran Pembarasan Dalan Langsung Ing Jalan Raya

Tatvan pier line line asil gawe anyar nganyari
Tatvan pier line line asil gawe anyar nganyari

Tatvan İskele Hasil Tanduran Pembarasan Dalan Langsung Ing Jalan Raya


5 perusahaan ngirim tawaran kanggo tender saka Manajemen Rel Railway State Turki TCDD 2019 Direktorat Pembelian Wilayah (TCDD) Tatvan İskele Right Line Roads Tender, kanthi anggaran TL 676915 lan kanthi tawaran 5.409.214,18 TL. YOL YAPI SANAYI TİC LTD ŞTİ wis menang.

Tandhang kasebut nyakup 3 potongan gunting kanthi 60 kliwat konkrit E1, watu sing ora siap karo watu quarry, pasokan balast lan lay, tundha konkrit B70 lan tuku ril 60 lan E1. Suwene pakaryan yaiku 180 dina (wolung atus wolung) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar