Pesen TCDD General Manager Uygun tanggal 8 Maret, Hari Wanita Internasional

Hubungi Ali langsung
Hubungi Ali langsung

Wanita kita, sing nambahake nilai kanggo negara lan institusi kita kanthi layanan, nggedhekake jagad iki kanthi ati lan pengorbanan sing ditresnani, cahya sing murup kanggo generasi mbesuk, lan wani lan percaya dhiri, minangka jaminan sing paling penting ing dalan-dalan kanggo mbesuk.


Aku ngaturake matur nuwun amarga sampeyan minangka bagean sing ora bisa ditemtokake ing gesang kita, lan matur nuwun kanggo sampeyan ing 8 Maret, Hari Wanita Internasional kanthi kekarepan sing paling tulus.

Ali İhsan UYGUN
TCDD General Manager


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar