TCDD Tasimacilik Ditanggepi Wawancara rekrutmen Buruh 184

Tcdd diwawancarai wawancara rekrutmen tenaga kerja amarga transportasi coronavirus
Tcdd diwawancarai wawancara rekrutmen tenaga kerja amarga transportasi coronavirus

Ujian lisan sing bakal dijupuk ing papan kerja Direktorat Jenderal TCDD Tasimacilik AS kanggo nggarap 184 karyawan permanen ditundha menyang tanggal mengko amarga ana risiko epidemi koronavirus.


Ujian calon sing melu ujian ing 17.03.2020 lan 18.03.2020 bener lan calon iki ora bakal njupuk ujian maneh.

Kanggo ndeleng dina lan kaping ujian sing telat Klik kene

Calon babagan pembangunan www.tcddtasimacilik.gov.t punika Dheweke bakal ngetutake alamat kasebut.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar