Dhukungan Dhukungan saka TCDD Tasimacilik menyang Profesional Perawatan kesehatan

Dhukungan dhukungan kanggo profesional kesehatan saka transportasi tcdd
Dhukungan dhukungan kanggo profesional kesehatan saka transportasi tcdd

Buruh kesehatan, kabeh YHT sing operasi ing antarane Ankara-Istanbul-Ankara lan Konya-Ankara-Konya uga dijaluk nganggo rute lan penumpang jam 21.00 ing wayah sore.

LAMPIRAN UNTUK KESALIAN HEALTHCARE DIPANGGUH DARI YHT


Ing donya lan negara kita amarga saka wilayah ing pangaribawa wabah coronavirus, Mentri Kesehatan Fahrettin bojomu saka media sosial akun ing 19 Maret 2020 ditanggepi telpon kanggo Turkey.

Koca njaluk kabeh warga supaya dhukungan nganggo keprungu wiwit jam 21:00 kanggo ngunggahake semangat lan motivasi para profesional kesehatan sing kerja ing siang lan wengi lan kanggo ngucapake matur nuwun.

Iku nyebut Turkey kanggo kabeh warga, utamané Perdhana Mentri Recep Tayyip Erdogan dirawuhi.

Partisipasi iki, sing ditindakake sajrone 3 dina, diiringi karyawan YHT lan penumpang sing dioperasekake dening TCDD Tasimacilik.

Buruh kesehatan, kabeh YHT sing operasi ing antarane Ankara-Istanbul-Ankara lan Konya-Ankara-Konya uga dijaluk nganggo rute lan penumpang jam 21.00 ing wayah sore.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar