Wong-wong mau Nyuda kabel isyarat

Cut kabel isyarat ing sepur
Cut kabel isyarat ing sepur

4 wong, sing ngethok kabel isyarat ing sepur sing ngliwati tetanggan Geyve Doğançay kanthi kendhi plato Kocaeli, kejiret ing pemandangan kasebut kanthi menehi perhatian marang para gendhing. Iki nyatakake yen gagal sinyal signaling ing dalan sepur amarga kabel sing dipotong, lan manawa didandani sadurunge ana kahanan sing negatif.


Geyve's Doğançay 4 wong nyolong kabel isyarat rute sepur sing ngliwati Distrik Dereköy dicekel kejutan karo gendero kasebut.

Wong-wong sing ngethok kabel ing jalur sepur nyepetake kabel sing ana ing jaringan sinyal tandha trek sepur, ing ngendi atusan wong lelungan saben dina.

Gendarmare, sing nampa informasi manawa kabel kasebut dipotong, nyekel 4 wong sing ndhelik ing antarane rean ing tanah kosong sawise diselidiki diwiwiti ing adegan.

Wong sing ngakoni kejahatan sing ditindakake ing interogasi yaiku İ.YA, TG, İ.A. lan MT dicekel bareng karo caboose 150 meter sing dicolong lan 41 ADC 5 ... kendaraan piring sing digawa nggawa kabel ing adegan kasebut.

Sawise proses gendhing sing nglancarake penyelidikan babagan kedadeyan kasebut, wong 4 bakal digawa ing ngarep pengadilan dina.

Ing sisih liya, nyatakake yen kabel isyarat sing dipotong ing trek sepur diganti karo sing anyar lan manawa kahanan sing bakal nyebabake gangguan ing layanan sepur dicegah sadurunge kedadeyan.Medyab punika)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar