Wisatawan Saiki bisa Tetep ing Resort Konki Konki

turis saiki bakal bisa tetep ing resort ski konakli
turis saiki bakal bisa tetep ing resort ski konakli

Perbandaran Metropolitan Erzurum wis nggawa nafas anyar kanggo pariwisata kutha kasebut. Sawijining hotel kanthi desain apik banget kanthi kapasitas 76 kasur dibangun ing Pusat Konki Konaklı dening Munisipal Metropolitan. Ing Hotel Konaklı, sing ditetepake ing lantai lantai 3 ewu meter persegi, saben rinci dianggep saka balai konferensi kanthi tata téater menyang restoran, nalika keanggunan lan kepenak ditawakake bebarengan ing kamar. Konaklı Hotel, sing 25 km adoh saka pusat kutha Erzurum, nawakake penyayang ski kesempatan kanggo sesambungan karo alam, uga toko peralatan ski khusus kanggo wong-wong sing seneng ski.

PRESIDEN SEKMEN: "LUKU LUKU TO ERZURUM"


Menehi pambiji babagan topik kasebut, Walikota Metropolitan Mehmet Sekmen nyatakake manawa akomodasi minangka faktor utama sing nambah kualitas kanggo sektor pariwisata lan ujar, "Kita terus nginvestasi Erzurum wiwit dina nate milih kantor. Ateges iki, kita wis ngrampungake konstruksi Hotel Konaklı lan wis disiapake kanggo layanan. Sugeng apik ing kutha lan urip pariwisata negara kita. " Walikota Sekmen uga menehi informasi babagan hotel sing dibangun lan rampung ing Pusat Konki Konaklı. Ngandhani yen Konaklı Hotel duwe 36 kamar lan 76 kasur, Walikota Sekmen ujar, "Hotel kita duwe ruang rapat kanthi kapasitas 100 wong kanthi tata téater. Hotel kita dirancang kanthi cara sing rapat lan kongres bisa diadegake yen prelu. "

KOMPOH ING KAMPUNG DI ANTARA TINGGI

Saben ruangan Konaklı Hotel, sing dirancang kanthi garis sing apik banget, bisa narik kawigaten. Ing kamar, kabeh kamar kasedhiya ing kamar hotel bintang lima, kalebu set sambutan, sistem penyejukan pemanasan, kabin mandi, televisi, telepon, meja, aman lan lemari klambi. Hotel kasebut duwe area terbuka 6 ewu meter persegi lan papan khusus wis dirancang kanggo tamu sing pengin nyewa peralatan ski. Kanthi cara iki, para penyayang liburan bakal ngrasakake alam lan seneng lereng ski sing unik ing Pusat ski Ski Konaklı. Kanthi investasi sing apik iki, Konaklı Ski Center ing dalan Erzurum-Bingöl bakal dadi bintang sing mencorong kaya Pusat Ski Palandöken.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar