Turkey Statistik Institute 9 Contract Staff Priksa Tumbas

turkey kontrak agensi statistik kudu rampung komputerisasi Staff sarjana
turkey kontrak agensi statistik kudu rampung komputerisasi Staff sarjana

Turkey Statistical Institute of Technology Informasi kanggo dipunginaaken full-time ing pembuangan Department, adhedhasar Kajaba saka Keputusan No. Keputusan 375 Hukum Artikel 6 saka 31/12/2008 tanggal lan 27097 angka Official Gazette "Gedhe-scale Informasi institusi Public Sesuai karo artikel kaping 8 Peraturan babagan Prinsip lan Prinsip Babagan Pakaryan Staff IT sing dikontrak ing Unit Transaksi, 9 (Sembilan) Staff IT sing dikontrak bakal direkrut.


Ing pilihan calon kanggo njupuk ujian lisan sing bakal dicekel dening Agensi kita; 2018 utawa 2019 Ujian Pemilihan Pilihan Umum Umum (KPSS) P3 lan ujian ujian tingkat basa manca (YDS / e - YDS) bener ing ujian Inggris utawa padha karo basa asing sing ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi ing basa iki bakal dijupuk minangka dhasar. (Dokumen asil ujian basa asing sah 5 taun kajaba validitas kasebut ditemtokake ing dokumen kasebut.) Calon bisa nglamar siji-sijine posisi sing diumumake.

Aplikasi, Turkey Statistik Authority situs www.tuik.gov.tr. alamat ketemu proyek Request Formulir punika proses lengkap lan bener sawise Isi bebarengan karo dokumen liyane luwih saka 30 dina pungkasan lembur kanggo (03:2020) nganti Turki Statistik Lembaga Negara Quarter Necatibey Caddesi No: 18 00 Ministry Çankaya / Ankara ketemu ing Turkey Institusi Statistik, kanggo diajukake kanggo Departemen Personnel utawa kanggo alamat kasebut ing deadline aplikasi bakal digawe dening emailing. Aplikasi sing wis kedadeyan sawise tanggal iki amarga telat ing surat lan sebab liyane, lan sing ngirim dokumen sing ilang utawa formulir Panjaluk Proyek sing ora ditulis ora bakal dinile.

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar