Turkey Negara Stop Number Flight tangi kanggo 68

Flight saka Turkiyenin Durdurdug Negara Nomer Yüksel edi
Flight saka Turkiyenin Durdurdug Negara Nomer Yüksel edi

Nganti 19, penerbangan menyang 17.00 negara bakal mandegake minangka bagian saka coronavirus jinis (Kovid-46) sing anyar. Mangkono, ing sawetara negara sing Turkey mandeg flights bakal nambah kanggo 68.


lalu lintas udhara cedhak Turki karo keputusane anyar saka 68 negara bakal kelakon minangka nderek: Jerman, Angola, Austria, Azerbaijan, Bangladesh, Belgium, Uni Emirat Arab, Inggris, Algeria, Djibouti, Chad, Republik Ceko, China, Denmark, Dominika, Ecuador, Equatorial Guinea, Maroko, Pantai Gading, Filipina, Finlandia, Prancis, Guatemala, Korea Kidul, Georgia, India, Walanda, Irak, Iran Irlandia, Spanyol, Swedia, Swiss, Italia, Kamerun, Kanada, Montenegro, Kazakhstan, Kenya, TRNC, Kolombia , Kosovo, Kuwait, Makedonia Lor, Latvia, Lubnan, Hongaria, Mesir, Mongolia, Moldova, Mauritania, Nepal, Niger, Norway, Uzbekistan, Panama, Peru, Poland, Portugal, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Saudi Arabia, Taiwan, Tunisia, Ukraina, Oman lan Jordan.

kaputusan sepihak kanggo nyetop flights to Turki saiki lapangan karo Rusia, Qatar lan ing sawetara negara sing persetujuan lalu lintas udhara diselani karo Libya wis ngrambah 71 in total.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar