TÜVASAŞ minangka pimpinan Sektor Railway sing Ora Duwe

tuvasas minangka pimpinan sektor sepur sing ora ana masalah
tuvasas minangka pimpinan sektor sepur sing ora ana masalah

Presiden Cabang Transportasi-Sen Sakarya, Ali Azem Fındık, ngunjungi Uni Kesatuan Tradesmen lan Krafmen Turki (SESOB) kanggo ngganti pendapat babagan kemungkinan kekalahan status TÜVASAŞ lan klebu ing TÜRASAŞ. Dheweke ketemu karo Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, sing mènèhi katrangan marang pers sawise rapat kasebut: "Minangka Pangiriman Turki-Sen, kita percaya manawa TÜVASAŞ ora bisa nolak ilang status, lan kita yakin manawa asil kanggo TÜVASAŞ bisa diowahi kanthi nyedhiyakake kesatuan lan solidaritas karo kabeh politikus, organisasi non-pemerintah lan Wong Sakarya. kita wis sebutno kakehan sadurunge.

Ing konteks iki; Minangka Türk İletişim-Sen, kita mulai ngganti ide babagan keputusan sing ditindakake babagan TÜVASAŞ kanthi ngunjungi pimpinan organisasi non-pemerintah ing Sakarya. Ing mandeg sepisanan, TC Sakarya Union of Chambers of Craftsmen and Artisans (SESOB), Mr. Kita ketemu karo Presiden Hasan Alişan. Kita nganakake diskusi babagan efek negatif sing bakal ilang saka pimpinan kantor kepala TÜVASAŞ saiki marang pedagang Sakarya lan sabanjure pengaruh ing domino negatif ing kutha kasebut.

Sec. Kita nampilake Alişan kanthi file ing TÜVASAŞ. Miturut data 2019, kita nyatakake persediaan TÜVASAŞ saka Sakarya yaiku 98 yuta TL. Kita wis nyatakake yen wiwit produksi produksi serial 56 Set Milli Tren, jelas yen tumbas kasebut bakal nambah lantai lan jubin. TÜVASAŞ minangka pimpinan sektor rel. Ing kasus kepencut ing gabungan iki sing diarani TÜRASAŞ, atap kasebut kudu dadi TÜVASAŞ.

Presiden SESOB Mr. Hasan Alişan: "Kabeh sing isih ana TÜVASAŞ. Aku ora nolak ilang iki uga. Sampeyan pejabat resmi. Paling ora, sampeyan bakal mbebayani saka pembentukan iki. Nanging, Tresmen lan Pakaryan Sakarya bakal paling kena pengaruh saka negativitas iki. Dadi, sampeyan ora kudu ragu-ragu manawa kita bakal ndhukung perjuangan sampeyan sing mulya babagan perlindungan status markas TÜVASAŞ ing saben platform. " Dheweke nyatakake dhukungan.

O


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar