TINVASAŞ Ngalih menyang Sistem Kerja Sing Dilah! 700 buruh dikirim menyang omahe

setelan koronavirus dikirim menyang omah buruh
setelan koronavirus dikirim menyang omah buruh

Sawise rapat sing ditindakake ing TÜVASAŞ, nyatakake yen keputusan dijupuk kanggo nindakake "Short Term Work" tinimbang pabrik ditutup kanthi lengkap.


Ing TÜVASAŞ, sing ora pengin mungkasi pagawean kasebut ing pabrik supaya nyegah karya Sepur Nasional kanthi awak aluminium, karya bakal ditindakake kanthi minimal karyawan.

Kanthi staf saka 1500 wong (PNS, buruh lan subkontraktor), udakara 200 karyawan TÜVASAŞ wis ora ana ing pabrik amarga penyakit nemen.

Ing pabrik kasebut, ing endi 900 buruh kerja bareng karo subkontraktor, jumlah kasebut bakal dikurangi dadi 220-230.

Pakaryan bakal kerja bareng staf minimal ing saben departemen sesuai karo kebutuhan.

Umume buruh sing kerja ing pambangunan Badan Sepur Nasional Anyar iki bakal terus ditindakake.

Ing TÜVASAŞ, udakara kira-kira 700 buruh bakal dikirim menyang omahe wiwit awan lan dijaluk nginep ing omah sajrone seminggu.

Sampeyan uga kalebu warta yen periode "Short Term Work" bakal ditrapake minangka 15 dina kaping pisanan, pangembangan bisa dilanjutake kanthi ndherek pembangunan lan malah pabrik bisa ditutup kanthi lengkap. (Hakan Turhan /Medyab punika)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar