Stasiun Pengangkutan Intercity Stop in Ukraine

udhara sepur lan layanan penumpang bis mandheg ing ukraine
udhara sepur lan layanan penumpang bis mandheg ing ukraine

Ing Ukraina, kabeh rel intercity, udhara penumpang udhara lan bis wis mandheg minangka bagian saka countermeasures tumrap panyebaran koronavirus ing negara kasebut.


Menteri Infrastruktur Ukraina Vladislav Krikliy ujar manawa ing pratelan babagan masalah iki: "Kabeh penumpang mandheg wiwit jam 18:2020 ing 12 Maret 00. Kalebu suburb. Sepurban sepur bakal nganggep rute sing disingkat bakal rampung nalika awan. Waca pengumuman ing stasiun kanthi ati-ati lan rungokake pengumuman. "

Dhaptar lengkap sepur sing dibatalake Situs web resmi UkrzaliznytsiaBisa ditemokake ing.Ukrhab punika)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar