Ganti Manajemen Top UPS

pangowahan manajemen munggah
pangowahan manajemen munggah

UPS (NYSE: UPS) Dewan Direktur ngumumake yen tanggal 1 Juni, Carol Tomé dilantik dadi Pangurus Umum (CEO) UPS. David Abney, sing saiki dadi Ketua Dewan lan Pengurus Umum, wis diumumake dadi Ketua Dewan Direksi wiwit tanggal 1 Juni. Abney, sing bakal pensiun saka Dewan Direksi UPS tanggal 30 September, bakal terus dadi konsultan swasta nganti pungkasan taun 2020 supaya bisa nyandhang lancar wektu transisi lan sukses ngrampungake musim sibuk; Ing pungkasan wektu iki, dheweke bakal pensiun kanthi ngrampungake karier 46 taun ing UPS. Tanggal 30 September, Ketua Direktur Bebas UPS William Johnson bakal dadi Perwira Eksekutif Eksekutif.


Johnson, sing uga dadi Présidhèn UPS lan Presiden Komite Komite Perusahaan lan Anggota Komite Eksekutif, ujar, "Sawise proses pilihan sing angel nglibatake calon ing njero lan njaba perusahaan, kita nggawe keputusan sing jelas ing Carol. Minangka salah sawijining pimpinan sing paling dihormati lan bakat ing jagad bisnis Amerika, Carol minangka jeneng bukti ing ngarahake pertumbuhan global, nggedhekake nilai stakeholder, pangembangan bakat lan sukses nindakake prioritas strategis. "

"Carol, sing dadi Anggota Dewan lan Ketua Dewan Pengawas, duwe kawruh jero babagan model, strategi, lan karyawan UPS, lan dadi manajer sing paling tepat kanggo mimpin perusahaan ing proses transformasi penting iki," ujare Johnson. Sugeng rawuh ing David kanggo karir luar biasa ing UPS. Dheweke njupuk langkah sing wani kanggo ngunggahake UPS menyang ndhuwur industri transportasi, lan ngatur posisi perusahaan dadi sukses kanthi nggunakake tren jaringan global lan karyawan global. "

David Abney ujar, "UPS wis dadi salah sawijining karepku ing urip iki, lan matur nuwun kanggo UPS, aku duwe impen Amerika. Aku bangga wis nyiyapake perusahaan sing apik iki sajrone 100 taun sabanjure, sing makarya karo kulawarga UPS. Aku yakin manawa tim manajemen UPS bakal ngetrapake strategi kanggo masa depan kanthi kompetensi sing ana. Saiki wayahe aku ngulungake bendera. Aku bungah banget karo warta janjian saka Carol; Aku ngerti dheweke minangka wong sing paling apik kanggo nglakokake perusahaan iki. Dheweke dadi pimpinan strategis kanthi pola pikir sing ngerti budaya UPS lan nilai-nilai rapet lan mesthi menehi prioritas para pelanggan. "

Siap kanggo njupuk jabatan CEO, Carol Tomé ujar: "Aku ngarep-arep supaya bisa nyana karo pangarepan para pelanggan lan para pemegang saham kanthi nggarap tim manajemen bakat lan 495.000 karyawan perusahaan lan luwih ningkatake awake dhewe. David nindakake proses transformasi sing luar biasa ing UPS; Aku rencana nambah anyar kanggo sukses. Amarga budaya sugih UPS lan komitmen sing ora bisa ditetepake karo nilai-nilai, kita bakal terus mimpin industri lan tuwuh kanthi landasan dhasar saka perusahaan kita. "

Carol Tomé, CEO 113 UPS, sing wis ana ing sejarah 12 taun, wis dadi Anggota Dewan UPS wiwit taun 2003, uga dadi Ketua Dewan Pengawas. Tomé, sing sadurunge dadi Wakil Presiden lan CFO ing The Home Depot, pengecer produk omah paling gedhe ing Amerika Serikat, kanthi 2.300 cabang lan 400.000 karyawan, nanggung tanggung jawab ing strategi perusahaan, keuangan lan pangembangan bisnis, lan dadi CFO suwene 18 taun. Ing wektu kasebut, kontribusi kanggo nambah regane saham ing Home Depot kanthi 450 persen.

Sajrone pimpinan Abney, sing diangkat dadi CEO ing taun 2014 lan dadi Ketua Dewan ing taun 2016, UPS;

  • Saliyane nambah jumlah regane nganti 27% lan bathi net udakara 50%, uga nambah penghasilan saben saham udakara 60%.
  • Kanthi bathi dividen lan saham, tuku luwih saka $ 29 milyar menyang para pemegang saham.
  • Kanthi ngetrapake program transformasi sawetara taun sing prioritas wutah strategis, pengaruh operasi AS tambah akeh ing taun 2019.
  • Iki wis nambah kapasitas jaringan global kanthi akeh, entuk luwih saka 2019 yuta angka pangiriman paket saben dina ing taun 32 ing musim puncak.
  • Kanthi ngluncurake UPS Flight Forward, wis entuk persetujuan lengkap kanggo maskapai pertama sing mbukak drone saka FAA.
  • Iki nambah macem-macem keragaman ing perusahaan kanthi ngganti struktur Dewan Direksi lan tim manajemen senior.

Abney, sing sadurunge dadi Wakil Presiden Operasi (COO) wiwit taun 2007, wis ngatur proses logistik, kelestarian lan proses teknik, uga kabeh tingkat jaringan transportasi UPS. Sadurunge peran minangka COO, dheweke nate inisiatif strategis nambah kompetensi logistik global perusahaan minangka Presiden UPS International. Dheweke uga melu macem-macem akuisisi lan penggabungan global sajrone karier, kayata Coyote, Marken, Perusahaan Fritz, Sonic Air, Stolica, Lynx Express lan Sino-Trans ing China. Miwiti karir ing UPS ing taun 1974 nalika nerusake pendhidhikan ing Universitas Negeri Delta, Abney pisanan kerja dadi petugas penanganan paket ing fasilitas cilik ing Greenwood.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar