Asil Tender Ngasilake Tindak Dhasar Line Van Iskele

Van pier kiwa dalan dalan anyar kanggo ngasilake asil tender
Van pier kiwa dalan dalan anyar kanggo ngasilake asil tender

Asil Tender Ngasilake Tindak Dhasar Line Van Iskele


5 perusahaan wis ngirim tawaran kanggo tender Van State Scaffolding Left Line Roads kanthi anggaran rega Direktorat Pembelian Daerah TCDD 2019th (TCDD) kanthi jumlah 676913/6.390.632,47 KIK lan penawaran 34 TL. MEHMET POLAT BEYMEN MÜH lan MÜŞ menang. 4.357.000,00 perusahaan sing melu tender nggawe tawaran ing ngisor watesan watesan.

Tandhang kasebut nyakup 4 potongan gunting kanthi 60 kliwat konkrit E1, watu sing ora siap karo watu quarry, pasokan balast lan lay, tundha konkrit B70 lan tuku ril 60 lan E1. Suwene pakaryan yaiku 180 dina (wolung atus wolung) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar