Éwah-éwahan ing Jadwal lan Jam Sepur YHT, Wilayah, Marmaray lan Başkentray

yht regional marmaray lan baskentray sepur lan owah-owahan digawe
yht regional marmaray lan baskentray sepur lan owah-owahan digawe

Gumantung saka panyuwunan penumpang amarga epidemi koronavirus, kacepetan, jalur utama, daerah, Marmaray lan Başkentray sepur wis diganti nganti tanggal 24 Maret 2020.

TUKAR BASA-BASA TRANO LAN JAWA INSAN LATIHAN


Gumantung saka panyuwunan penumpang amarga epidemi koronavirus, kacepetan, jalur utama, daerah, Marmaray lan Başkentray sepur wis diganti nganti tanggal 24 Maret 2020.

  • Miturut iki;

Gunggunge 16 penerbangan YHT ing rute Ankara-Istanbul dikurangi dadi 12.

  • Ekspedisi:

Ankara-Söğütlüçeşme 09:40 - 15:30

Sogutlucesme-Ankara 09:30 - 15:30

Ing garis Ankara-Eskişehir, jumlah penerbangan YHT saka 10 dikurangi dadi 8.

  • Ekspedisi:

Ankara-Eskisehir 10:30

Eskisehir-Ankara 13:50

Cacahe penerbangan YHT, yaiku 12 antarane Ankara lan Konya, wis dikirangan dadi 10.

  • Ekspedisi:

Ankara-Konya 12:00

Konya-Ankara 15:00

Saben penerbangan 6 YHT ing jalur Konya-Istanbul wis dikurangi dadi 4.

  • Ekspedisi:

Konya-Söğütlüçeşme 13:15

Sogutlucesme-Konya 12:05

Jumlah lelungan kanggo sepur regional wis dikurangi amarga alasan sing padha.

Layanan sepur wilayah sing mlaku antarane Adana-Mersin-Adana ana antarane 48 nganti 30;

Layanan sepur wilayah sing operasi ing antarane Basmane-Ödemiş-Basmane sawetara 14 nganti 8;

Layanan sepur regional sing operasi ing antarane Basmane-Denizli-Basmane sawetara 15 nganti 10;

Layanan sepur regional antarane Basmane-Tyre-Basmane sawetara 8 nganti 6;

Iku wis suda.

Layanan sepur Marmaray lan Başkentray uga disusun kanthi pas karo panjaluk penumpang.

Layanan kereta api Başkentray, nggawa 111 ewu penumpang kanthi 40 perjalanan saben dina ing antarane Sincan-Kayaş lan Sincan, nyuda seri amarga nyuda permintaan penumpang saben dina nganti 18 ewu.

Gebze ing Marmaray-Halkalı Ing antarane 142 lelungan antarane Zeytinburnu lan Maltepe, kanthi rata-rata 143 ewu penumpang saben dina udakara 420 ewu, layanan sepur siklus jero antarane Zeytinburnu lan Maltepe dibatalake.

Kaya sing dingerteni, amarga penurunan permintaan penumpang sadurunge amarga coronavirus;

Layanan Wisata Ekspres Wisata dilakokno antarane Ankara-Kars-Ankara tanggal 18.03.2020,

Yen Tehran-Van penerbangan Trans-dilakokno antarane Turki lan Iran ing 23.02.2020/XNUMX/XNUMX Railway lan,

Turkey-Bulgaria-Sofia Sepur dilakokno flights antarane Istanbul ing 11.03.2020

iku sementara dibatalake.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar