Babakan Virus Corona $ 2,3 Milyar Prajurit Cina ing Jembatan YSS

Rintangan virus corona kanggo milyar dolar dolar ing jembatan yss
Rintangan virus corona kanggo milyar dolar dolar ing jembatan yss

virus wabah Corona ing China amarga menyang mandhek penerbangan antarane Turki, Yavuz Sultan Selim Bridge dijupuk saka bank-bank Mandarin kanggo refinancing ngrancang saka $ 2,3 milyar wis nyebabake postponement saka silihan. Bankir Cina lan pejabat perusahaan ora bisa ngadhepi amarga Watesan perjalanan kanggo nyegah panyebaran wabah.


Wabah virus virus korona sing gonjang-ganjing donya uga nyebabake telat pinjaman dana rebatansi dana $ 2,3 milyar sing direncanakake kanggo tuku saka bank-bank China kanggo Jambatan Yavuz Sultan Selim ing Bosphorus.

Refinancing nyoba nutup utang sing sadurunge digunakake karo utangan bank liyane kanthi tingkat bunga sing dianggep luwih nguntungake.

Miturut kabar yen Bloomberg adhedhasar sumber sing cedhak karo prekara kasebut, rundingan antara mitra Turki Investment Investment Holding saka Turki lan Merchants Group Cina, sing nyekel 51 persen saham, lan bank-bank China diganggu amarga wabah.

Disaranake manawa ceramah, sing sadurunge ditrapake ing April, bisa ditutup sawise April.

GAMPANG GAMPANG

Sampeyan nyatakake manawa rundingan antara pihak panguwasa konsorsium sing ditetepake karo bank-bank Cina kanggo Yavuz Sultan Selim ditundha amarga larangan perjalanan sing digawa antarane loro negara amarga virus korona, lan manawa mung rundingan bisa ditindakake online.

IC Investment Holding lan mitra Italia Astaldi nampa utangan 2013 taun ing taun 9 kanggo pambangunan Jambatan Yavuz Sultan Selim. Konsorsium wis negosiasi pinjaman pambiayaan pitung taun maneh karo bank-bank sing dipimpin bank-bank Cina ICBC lan Bank China.

Bank China lan IC Yatırım nilar pitakon babagan masalah kasebut ora dijawab.

Klompok Merchants Cina Cina entuk 688,5% mayoritas saham ing perusahaan sing ngoperasikake jembatan kasebut kanthi transaksi $ 51 yuta. Perusahaan China tuku 33 persen Italia Astaldi lan 18 persen saka Investment Investment IC.

Kanthi Jambatan Yavuz Sultan Selim, sing diluncurake taun 2016, Keuangan wis dijamin pass itungan manca.

Ing 2019, dicethakake jumlah sing kudu dibayar Perbendaharaan 3 milyar TL. (juru wicoro)


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar