Lapisan Karet Kanggo Lintingan Ing Antarane Antarane Kayaş Büşıh

Asil tender kanggo aplikasi lapisan karet ing nyebrang tingkat ing antarane stasion fishing kayas.
Asil tender kanggo aplikasi lapisan karet ing nyebrang tingkat ing antarane stasion fishing kayas.

Kwisari 22 Zona DBM, Garis Ankara-Kayseri, Panutup karet lan Ngrintasi Lintingan Saka Antarane Kayaş Bashıh


TR State Railways Enterprise TCDD 2 Direktorat Layanan Perolehan Wilayah (TCDD) 2020/123348 KIK cacahe Kırıkkale 1.855.073,06 DBM Zona kanthi rega 22 TL, Penutup Karet ing Persinggahan Tingkat antarane Garis Ankara-Kayseri lan Ngapikake Dalan Pendapat LİMA İNŞAAT TEMİZLİK NAKLIYAT TUR LTD menang tender kanthi tawaran 8 TL. 983.103,00 perusahaan sing melu tender nggawe tawaran ing ngisor watesan watesan.

Tanduran kasebut kalebu nutupi karet lan nambah dalan cedhak ing stasiun Kayaş lan Büşıh ing Ankara-Kayseri baris Kırıkkale 22 DBM. Suwene pakaryan yaiku 71 (pitung puluh siji) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar