Tandha Akomodasi Wong TCDD Ditampa sing Ditampa

Gerbang akomodasi personel tcdd ditampa
Gerbang akomodasi personel tcdd ditampa

Gerbang akomodasi personel sing diprodhuksi dening Direktorat Wilayah TCDD Afyonkarahisar 7 kanggo ngrampungake akomodasi lan kabutuhan istirahat saka layanan pangopènan kereta api, dalan lan operator mesin konstruksi ing papan kerja ditampa.


TCDD Afyonkarahisar 7. Pengurus Wilayah Adem Sivri; "TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş. Personel sing ngusir gerbong sing wis digawe ing wilayah kita wis ditampa. Ing kendharaan akomodasi personel sing ana ing situs Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar, kita nliti karo Ketua Railway-Maintenance Afyonkarahisar Ali, Ali Aydın, Pengurus Layanan Penyelenggaraan Railway, Teksin Geldi, Pengurus Bengkel Mekanik Jalanan lan Ketua Pangopènan Road, Generator, penyaman udara, mesin cuci, tukang masak kanggo keselesaan personel pangguna. , thermosiphon lsp. Kendaraan akomodasi staf sing ana wis samesthine bakal nggawe kepuasan lan motivasi kanggo staf. " ungkapan sing digunakake.

Demiryol-yaiku Presiden Cabang Afyonkarahisar Ali Aydın ngandhakake, para pekerja peralatan dalan lan konstruksi bisa kerja bakti karo omah-omah, lan kanggo para karyawan, Manajer Wilayah Adem TCDD 7th
Dheweke matur nuwun Sivri.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



1 Komentar

  1. idari hızmet için yeni vagon üretmeye gerek yoktu.teşkilatta ticarı taşımalarından alıkonanm ve atıl vaziyette kalan eşki yolcu vagonları tadil edilerek b8u hizmete tahşiş edilebiliridi. gerekşiz harcama ..para çokşa yeni ticarı vagon yapınız

komentar