Asil Tuku Mobil Tuku Pasar Istanbul Metro

Istana bandara mobil subway Istanbul
Istana bandara mobil subway Istanbul

Kamentrian transportasi lan infrastruktur tuku 176 kendaraan metro saka China kanggo metro Bandanbul. Pangiriman kabeh kendaraan metro bakal rampung ing pungkasan taun 2022.


Asil saka tender "Bandar Udara Anyar Istanbul Metro Line 26 Bekalan Vehicles lan Komisi Komisi" dening Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur Investasi Infrastruktur, tanggal 2019 Desember 176, diumumake. CRRC Zhuzhou Locomotive Co, tender China, sing siji-sijine penawar sing sah, dianakake tender kasebut. Ltd. Perwakilan ing Turki wis ngaku 1 milyar 545 yuta 280 ewu TL.

Miturut spesifikasi tender, pengiriman 176 kendaraan bakal rampung sajrone 32 wulan. Kiriman sepisanan sepisanan pisanan bakal rampung ing 10 wulan miturut kahanan pangiriman awal. Pangiriman pisanan bakal diwiwiti karo 11 set sepur. Ing wulan kaping 2, 10 pesawat liyane bakal dikirim lan 4 set kréta liyane bakal dikirim ing pungkasan wulan kaping 11. Pengiriman 4 set kereta api bakal rampung ing 25 wulan. Disedhiyakake dening CRRC Zhuzhou Locomotif, lokasi pangiriman lan kahanan produksi pesawat sepur 32 lan sawetara kendharaan bakal diowahi dening Kementerian Pengangkutan.

Kontraktor bakal ngrampungake pangiriman, instalasi lan komisi kabeh peralatan pangopènan lan ndandani ing wulan kaping 23 ing pungkasan. Pakaryan bakal kadaluwarsa tanggal 28 Desember 2022.



Dadi pisanan komentar

komentar