Instalasi Sistem Transmission karo Komunikasi ing Tender Tecer-Karagöl-Kangal Line Tender

Komunikasi line coil karagol lan sistem instalasi asil panen tender
Komunikasi line coil karagol lan sistem instalasi asil panen tender

Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal Line, Signal, Energi lan Serep Optik System Instalasi


2019 perusahaan wis ngirim tawaran menyang Tender of Turkish State Railways Management (TCDD) Tecer-Karagöl-Kangal Line Komunikasi, Signal, Energy and Fiber Optic Laying and Transmission System Instalation Tender, kanthi anggaran taun 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA INSAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI menang tender kanthi penawaran 9 TL. 14.411.250,00 perusahaan sing melu tender sing diajukake miturut watesan watesan.

Tandhan iki nyakup Komunikasi, Signal, Energi lan Serep Optik Serep lan Instalasi Sistem Transmisi kanggo Tecer-Karagöl-Kangal Line Section. Suwene pakaryan yaiku 540 (limang atus patang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Dadi pisanan komentar

komentar